Kasi-Jesper: Revisorer skal kigge på Pandora-tal

Der er ikke sat penge af til Jesper Nielsen og Kasi ApS i Pandoras årsregnskab for 2014.

De to parter indgik ellers en earn out-aftale, da Kasi ApS solgte sin andel af et Pandora-datterselskab i 2010, og ifølge den skal der falde en betaling til Jesper Nielsens selskab 1. juli.

Men hvor Jesper Nielsen har opgjort værdien af aftalen til 753 millioner kroner i sit seneste regnskab, mener Pandora ikke, at man skylder penge væk.

Det kommer dog ikke bag på Jesper Nielsen, der til Børsen siger:

- Jeg havde undret mig meget, hvis der var sket andet, end det der er sket i dag, siger han med henvisning til, at Pandora også i sine foregående regnskaber er nået til samme konklusion.

Forretningsmanden glæder sig nu til at få udpeget to uafhængige revisorer, der skal give deres bud på, hvad earn out-aftalen er værd.

- Det er ikke noget, der kommer til at tage tre eller fire år. Det er overstået indenfor to en halv måned, siger han til Børsen.

Kasi ApS har allerede modtaget 385 millioner kroner i forbindelse med salget af ejerandelen i Pandora Central Western Europe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip