Kasper Hjulmand frygter ikke at blive fyret: Men én ting er han særligt bange for

Kamille Isaksen

4 uger siden

|

18/06/2024
Nyheder
Foto: Frederikke Hejbøl Jensen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Den danske landsholdstræner er ikke bange for at miste jobbet.

Dagens topnyheder

Da slutfløjtet lød søndag aften, gik der ikke længe, før øjnene blev rettet mod den danske landstræner Kasper Hjulmand. 

Efter en uafgjort kamp mod Slovenien ved årets Europamesterskab er der mange, som står og mangler svar. Debuten skabte blandede reaktioner blandt fans og eksperter, der følte, at holdets præstation ikke levede op til forventningerne.

Søndag var Danmarks første kamp i EM mod Slovenien, og resultatet var en skuffende uafgjort. Dette har medført kritik fra både fans og eksperter, der mener, at landsholdet ikke spillede op til deres potentiale. 

Kasper Hjulmand har også selv udtrykt sin skuffelse over kampens forløb. "Vi spiller ikke for at score det næste mål, men bliver for passive. Det er mega ærgerligt, og vi ville gerne have haft de tre point," sagde han til DR Sporten.

Frygter kun en ting

Spørgsmålet om Kasper Hjulmands fremtid som landstræner er uundgåeligt blevet rejst. I en samtale i DR-programmet 'En særlig samtale' blev Hjulmand spurgt, om han frygter en fyring, hvis Danmark ikke opnår succes ved EM i Tyskland. Hjulmand svarede ærligt: "Nej, jeg er meget mere nervøs for at skuffe mange mennesker, fordi vi vil så gerne gøre folk glade. Det er det vigtigste. Det er ligemeget med mig."

Selvom Kasper Hjulmand ikke ønsker en fyring, har han alligevel reflekteret over fremtiden. Her forventer han, at han kommer til at sidde og kigge ud over vandet i sin gyngestol med gode mennesker omkring ham.

Torsdag klokken 18.00 skal Kasper Hjulmand endnu engang guide de danske spillere, når de møder England.