Katerina Pitzner med trist nyt

Skrevet af Henrik R

22/08/2023
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Diamantdronningen er netop kommet med den triste meddelelse.

Dagens topnyheder

Den kendte danske smykkeentreprenør Katarina Pitzner har annonceret en betydelig ændring i sin forretning. I et Instagram-opslag afslører hun, at Diamant Børsen vil gå i dvale og ophøre sine aktiviteter på ubestemt tid fra den 1. december 2023.

For over et år siden besluttede Katarina at drosle ned på Diamant Børsen. Kort efter mødte hun 'Bagedyst'-stjernen Frederik Haun, der var nysgerrig på branchen, og de aftalte, at han skulle træde ind i stedet for hende.

Selvom Frederik har været dygtig og vellidt af kunderne, har han besluttet at fratræde sin stilling, da hans hjerte ikke var med i det.

"For over et år siden besluttede jeg mig for at drosle ned på Diamant Børsen. Kort efter mødte jeg Frederik, der var nysgerrig på branchen, og vi aftalte, at han skulle træde ind. En beslutning jeg ikke har fortrudt et eneste sekund. Selvom han var været dygtig og vellidt af kunderne nytter det ikke, hvis hjertet ikke er med." fortæller Pitzner i sit opslag, der fortsættes:

"Derfor fratræder Frederik sin stilling den 1. December 2023. Diamant Børsen går herefter i dvale og ophører sine aktiviteter på ubestemt tid. I den forbindelse skal varelageret nedbringes. Det betyder, at der fra i dag er virkelig gode “take it or leave it” deals på de fleste smykker."

Hvis man er interesseret i at høre nærmere om tilbud på smykkerne, opfordrer Katerina Pitzner folk til at sende en mail til mail(at)diamantborsen.dk, og få booket en fremvisning inden den 1. december.