Kendt spegepølsefabrik brænder i Billund

Der er søndag aften gået ild i fødevarevirksomheden Aalbæk Specialiteters fabrik i Billund.

- Det er omfattende. Det er hele produktionsbygningen, der står i brand. Vi forsøger at redde administrationsbygningen, siger vagtchef Søren Løvendahl fra Sydøstjyllands Politi.

Fabrikken, der ligger på Stilbjergvej 4A, producerer blandt andet spegepølser og leverpostej, der sælges i en række danske supermarkeder.

- Vi tror, at det er i en røgmaskine, der er opstået brand, siger Søren Løvendahl, der vurderer, at slukningsarbejdet vil vare det meste af natten.

- Vi regner med, at det skal stå på frem til klokken fire i nat, siger han.

Administrerende direktør i Aalbæk Specialiteter, Mads Quistgaard, har endnu ikke det fulde overblik over brandens konsekvenser.

- Men det er den store af vores fabrikker, og vi kan se, at der ikke kan foregå produktion på stedet. Så det er selvfølgelig alvorligt for os, siger han til Ritzau.

- Det får den konsekvens, at vi ikke kan levere, hvad vi har lovet supermarkederne. De fleste af vores kunder vil blive berørt, siger Mads Quistgaard.

På fabrikken i Billund arbejder der ifølge den administrerende direktør op mod 50 personer.

Virksomhedens anden fabrik ligger i byen Farre vest for Vejle.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip