KIF Kolding henter kneben sejr i håndbolddrama

Danmarksmester KIF Kolding København fortsætter den direkte kurs mod at vinde grundspillet i herrernes håndboldliga.

Det stærkt besatte mandskab har nu vundet 18 af de første 20 kampe i denne sæson, og trods en sej fight kunne heller ikke Skjern tage point fra favoritterne lørdag aften, hvor KIF Kolding rejste hjem fra Vestjylland med en sejr på 31-30.

Skjern var ellers foran med godt syv minutter igen, men de meget erfarne gæster fik akkurat bjærget en kneben sejr i land i en dramatisk afslutning.

Det stod 19-17 til KIF Kolding København ved pausen efter en usædvanlig målrig første halvleg, hvor skytterne var markant bedre end forsvarerne.

Defensive KIF-kæmper som Torsten Laen og Lars Jørgensen fik slet ikke fat, men ligaens førerhold havde til gengæld ingen problemer med spille sig frem til oplagte skudchancer i den anden ende og førte komfortabelt i det meste af kampen.

En vestjysk slutspurt i slutningen af første halvleg skabte lidt spænding ved halvtid, men da Skjern åbnede anden halvleg med at blot at lave et mål i de første 10 minutter, så det hele ud til at være afgjort.

At Skjern overhovedet holdt sig inde i kampen skyldtes hovedsagelig landsholdsspilleren Henrik Møllgaard, der efter at have tilbragt meget tid på bænken ved VM i Qatar åbenbart havde behov for at få gang i skudarmen.

10 gange scorede den hårdt skydende bagspiller på Kasper Hvidt, som ikke havde sin bedste dag i målet, og hjemmeholdet åd sig mere og mere ind på KIF Kolding.

Med 10 minutter igen udlignede en anden overset VM-spiller, Kasper Søndergaard, til 26-26, og så var der pludselig liv i arenaen i den vestjyske håndboldby.

Men det blev dyrt, at Skjern-spillerne mistede bolden ved 30-30 et minut før tid, for så kunne Magnus Landin score det, der skulle vise sig at blive sejrsmålet.

Skjern fortsætter dermed de sløje resultater i en indtil nu meget skuffende sæson. Med 22 point i 20 kampe holder vestjyderne foreløbig fast i femtepladsen, men en lang række hold ligger lige i hælene.

Der mangler seks spillerunder i grundspillet. De otte bedste klubber går videre til kampen om DM-guldet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip