KiMs præsenterer chips-nyhed: Har særlig funktion

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix.

"Var der nogen, der sagde g-e-n-i-a-l-t,” lyder det i et opslag fra KiMs.

Er du glad for chips OG dip, så kan det være, du også bliver fan af nyheden fra KiMs.

Virksomheden har nemlig præsenteret en nyhed, der især kommer dip-elskere til gode. Det er den velkendte KiMs Snack Chips, der nu rammer hylderne i en ‘mega’ udgave.

Læs også

Danskere jubler: Slik-favorit er tilbage på hylderne

“Nogle gange betyder størrelsen alligevel noget… Sig goddag til dine 2 nye yndlingssnacks, som vi har gjort så store, at du kan skovle MEGA meget dip op med dem. Var der nogen, der sagde g-e-n-i-a-l-t,” lyder det i et opslag fra KiMs, hvor nyhyden bliver præsenteret.

Opslaget har i skrivende stund høstet over 1.900 likes og 6.000 kommentarer. Der er rigtig mange, der ser frem til de nye Snack Chips, og samtidig bliver der også brainstormet i kommentarfeltet.

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix.

“KiMs, altså det er nu de franske I skal lave sådan… Så der er plads til endnu mere sovs og rødkål. I kan lige nå det inden jul,” skriver en.

“Hvad med nogle med chilli og hvidløg,” lyder et forslag fra en anden, mens en tredje vil høre, hvornår nyheden kommer i butikkerne.

“Du kan hapse dem med hjem fra enten Meny, Spar eller Min Købmand lige nu. Og så i de større supermarkeder fra på mandag,” lød det i et svar fra KiMs for tre dage siden.

Læs også

Efter nedbrud hos Facebook: Nu undskylder Mark Zuckerberg