Koldt på toppen: Thulesen Dahl blev ydmyget

Thulesen Dahl mener, at det er helt naturligt at være i modvind.

Der var ikke mange ord tilbage fra Kristian Thulesen Dahl til sine partifæller ved deres årsmøde, da man måtte sande, at Dansk Folkeparti led endnu en nedtur i meningsmålingerne. 

Hans tale endte dermed med at stå i kontrast til dronningen af partiets, Pia Kjærsgaard. Hun tog såmænd bladet fra munden og kaldte en spade for spade.

Det skriver B.T. 

Læs også

Ny smitterekord: Markant stigning i nye smittetilfælde

Der var ligeledes 70 procent af Dansk Folkepartis baglandt, der stemte på Thulesen Dahl-kritiske kandidater til hovedbestyrelsen. 

Kristian Thulesen Dahl er derfor nødsaget til at gå i tænkeboksen. 

Det stod mellem EU-parlamentarikeren Peter Kofod, organisatorisk næstformand, Carl Christian Ebbesen og byrådsmedlemmet fra Bornholm René Danielsson. 

Undgik total ydmygelse

Det endte dog med, at Carl Christian Ebbesen blev valgt ind, hvorfor Kristian Thulesen Dahl undgik en total ydmygelse. 

"Men det er ildevarslende for ham, at når baglandet skal stemme, stemmer 70 procent af dem på kandidater, der ikke reelt støtter Thulesen-Dahl. Det varsler ilde for fremtiden," lyder det fra Henrik Qvortup på B.T. 

Peter Kofod havde dog allerede bestemt sig for, hvor han ville lægge linjen, inden han gik på talerstolen.

"Vi har travlt, venner. På en række områder må vi forandre Dansk Folkeparti. Det skal være nemmere at blive hørt. Nemmere at være aktiv. Det er baglandet, der er Dansk Folkeparti."

Læs også

Ulækkert: Derfor må du aldrig rede seng om morgenen

 

Dagens Gossip