Kort før finalen: TV 2 melder ud om afbud

Skrevet af Kamille Isaksen

24/11/2023
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Den spændende finale af årets 'Vild med dans' vil nemlig ikke inkludere en af de tidligere deltagere.

Dagens topnyheder

Når finalen ruller over skærmen bliver det ikke fuldtalligt. TV 2 har nemlig meldt ud til B.T., at der kort før finalen er kommet et afbud. 

Den spændende finale af årets 'Vild med dans' vil nemlig ikke inkludere en af de tidligere deltagere, da popstjernen Barbara Moleko har meldt afbud til aftenens begivenhed på TV 2. 

Dette afbud markerer en uventet vending for showet, der nu må fortsætte uden hendes deltagelse.

Selvom finalen fortsat byder på de tre imponerende finalister - Kasper Fisker, Mette Sommer og Frederik Trudslev - og gensynet med sæsonens tidligere udstemte deltagere, vil Barbara Moleko desværre ikke være til stede.

TV 2 har ikke givet yderligere detaljer om årsagen til sangerindens udeblivelse. Men det er dog blevet bekræftet, at hendes dansepartner Damian Czarnecki stadig vil optræde med de andre professionelle dansere.

Barbara Moleko deltog i tre 'Vild med dans'-udsendelser, inden hun blev stemt ud af programmet den 6. oktober i den tredje uge af sæsonen.

Årets 'Vild med dans'-finale afholdes i Horsens og vil inkludere optrædener fra Blæst-bandet samt sangerne URO og Mekdes. Samtidig bliver det et farvel til vært Sarah Grünewald, der har besluttet at forlade programmet efter denne sæson.

‘Vild med dans’ kan ses i aften klokken 20:00, hvor vinderen af denne sæson skal findes