Krigsveteran blev nægtet ny kørestol - men så tog en flok butiksansatte sagen i egen hånd

I 1971 trådte den unge soldat Michael Sulsona på en landmine i Vietnam.

Han mistede begge sine ben ved ulykken, og siden da har han siddet i kørestol.

I løbet af de seneste to år har Vietnam-veteranen ventet på at modtage en ny kørestol af den amerikanske Veteran Administration, men desværre, for den tidligere soldat, har han fået afslag. Sulsonas kørestol er i så dårlig fatning, at den ofte går i stykker.

Senest gik den i stykker i sidste uge, da Sulsona var ude for at handle i det lokale byggemarked, Lowe's Home Improvement Center. Det skriver Sulsona på hjemmesiden silive.com.

Læs også: En fremmed bankede på døren og afleverede en kuvert, der reddede hendes liv

Men midt i frustrationen over den ødelagte kørestol fik Sulsona sig en stor overraskelse.

- Tre ansatte, David, Marcus og Souleyman, kom mig straks til undsætning. De fik mig sat i en anden stol, imens de gik i gang med at arbejde. De skilte kørestolen ad og erstattede de ødelagte dele og forsikrede mig "Vi skal nok sørge for, at den bliver så god som ny",  skriver Sulsona på hjemmesiden og fortsætter.

- Tre kvarter efter lukketid forlod jeg butikken i min kørestol, der var som ny. Jeg blev ved med at takke dem, men det eneste, de kunne sige var, "Fornøjelsen var helt på vores side".

Læs også: Reddede 669 børn fra Holocaust - han ved ikke, de sidder ved siden af ham

Da den amerikanske Veteran Administration hørte historien og fandt ud af, at kørestolen havde været helt i stykker, forsøgte de at redde ansigt ved at imødekomme Sulsonas ønske om en ny stol, som han havde ansøgt om for flere år siden.

Men i stedet for at sætte fokus på administrationens langsomme reaktionstid og mangel på samarbejdsvilje vælger Sulsona at fokusere på de tre unge mænd, som smed hvad de havde i hænderne, for at gøre ham en kæmpe tjeneste.

- Historien drejer sig om tre gode gutter. Jeg synes, det er virkelig vigtigt at vi alle forsøger at være ligesom dem, som ville hjælpe mig. Så ville alting være så meget lettere, siger Sulsona til avisen Staten Island Advance.

 

Dagens Gossip