Kvinde bortførte 4-årig pige til Danmark

Skrevet af redaktion

24/09/2011
En 43-årig kvinde er blevet anholdt og sigtet for bortførelsen af en 4-årig pige, oplyser Københavns Politi. Kvinden er sigtet for at bortføre pigen fra sin far i Malmø på den anden side af Øresund, hvorefter hun blev anbragt hos noget familie i Valby. Flere svenske medier skriver, at den anholdte kvinde er tante til den 4-årige pige, og at bortførelsen skete mens faderen var på arbejde. Meget tyder på, at striden skyldes penge. Pigens mor døde nemlig for tre år siden, og hendes danske familie har forsøgt at få fat i en del af erstatningen på 300.000 kroner. Den 43-årige kvinde vil nu blive udleveret til Sverige, hvor det svenske politi undersøger sagen nærmere.

Mest læste i dag

En 43-årig kvinde er blevet anholdt og sigtet for bortførelsen af en 4-årig pige, oplyser Københavns Politi.

Kvinden er sigtet for at bortføre pigen fra sin far i Malmø på den anden side af Øresund, hvorefter hun blev anbragt hos noget familie i Valby.

Flere svenske medier skriver, at den anholdte kvinde er tante til den 4-årige pige, og at bortførelsen skete mens faderen var på arbejde.

Meget tyder på, at striden skyldes penge. Pigens mor døde nemlig for tre år siden, og hendes danske familie har forsøgt at få fat i en del af erstatningen på 300.000 kroner.

Den 43-årige kvinde vil nu blive udleveret til Sverige, hvor det svenske politi undersøger sagen nærmere.