Kvinde frustreret over Aldi: De er ligeglade

Foto: Shutterstock & Privat

En kvinde er træt af Aldi. Hun har nemlig forsøgt at få supermarkedskæden til at ændre sine indkøbsvogne, så de også passer til folk som hende. Men uden held.

Når du tager en indkøbsvogn og går i gang med at handle, så tænker du nok ikke specielt meget over vognens størrelse.

Med mindre du har det samme problem som australske Dianne King. Når hun skal handle i Aldi, så kræver det en del planlægning, skriver News.com. 

Læs også

ILVA lukker alle butikker

Hvis hun blot skal handle et par småting, så nøjes hun med en kurv. Men hvis indkøbssedlen er lang, så bliver hun nødt til at have sin mand med.

Årsagen? Dianne Kings højde. Hun er nemlig kun 127 cm høj, og derfor er det svært for hende at nå bunden af indkøbsvognen, når først varerne er kommet i vognen. 

Hvorfor kan det ikke løses?

Dianne King er uforstående overfor, hvorfor Aldi kun har en type indkøbsvogn, når andre supermarkeder har alternative vogne, som er lavere. 

“Aldis er ekstra høje og ekstra dybe,” forklarer hun og uddyber, hvordan hun har delt sine frustrationer med den lokale butiksbestyrer i Aldi i byen Wodonga, hvor hun er bosat. 

Han lovede at sige det videre til hovedkontoret.

 Men der er sket ingenting, og nu er det 18 måneder siden, at hun klagede. 

"De svarede og beklagede, men de opfattede det ikke som et problem. Det synes jeg ikke er et passende svar."

Det er også et problem for andre

Dianne King har diagnosen turner syndrom, som skyldes hel eller delvis mangel på det ene X-kromosom hos piger og kvinder, og som kan forårsage en lille højde. 

Dianne King er ikke interesseret i at få folks sympati, og der er ingen, der skal have ondt af hende. Hun har et godt liv, forklarer hun, og hendes højde har ikke været en stopklods for hende.

Dianne King er ikke tilfreds med Aldis service. Foto: Privat.

Men hun er frustreret over, at Aldi ikke indser, at det er et problem for mange. 

”Jeg er bare virkelig skuffet, ikke kun for mig selv, men for andre borgere, der er i en lignende situation. Jeg vil gerne, at sagen ender godt. Ikke kun for min egen skyld, men også for samfundets. Der er altid nogen dårligere stillet end dig selv,” siger hun.

Men indtil videre er det altså ikke lykkes Dianne King at få Aldi til at indse, at der er et problem, ifølge hende. 

Har du oplevet noget lignende? 

Læs også

Troede hun havde gjort et godt køb: Så opdager hun, hvad sofaen har været brugt til

 

 

Dagens Gossip