Kvinde vandt 1 million kroner i Lotto, men nægter alligevel at gøre dette

07/10/2023 14:30

Jesper Bengtson

Nyheder
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Den ældre kvinde giver gerne ved dørene, når det kommer til at hjælpe økonomisk - men på et andet punkt gør hun bestemt ikke.

Mest læste i dag

En ældre kvinde fra Sydsjælland har fundet glæden i de små ting, efter at hun har vundet en million i Lotto via Millionærchancen.

Selv om hun har rigeligt råd til at købe stort ind, så er det i stedet i afdelingen for små ting, at en ældre kvinde fra Sydsjælland for alvor har fundet noget at glæde sig over, efter at hun for nyligt vandt 1.000.000 via Millionærchancen i Lotto.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Jeg har lige købt mig en elcykel og et nyt ur. Det kostede nu kun 1.200 kroner, men det er mange penge for mig. Der er jeg nok lidt gammeldags, det skal bare være et, der fungerer,” fortæller hun for eksempel.

Derudover så bruger hun mest pengene på sine børn og børnebørn, hvis der lige dukker en uforudset udgift op.

”Det er herligt at kunne hjælpe børn og børnebørn; at kunne give dem noget, som de har brug for. Det er simpelthen så pragtfuldt, at jeg lige kan hjælpe med en busk til haven eller hjælpe med at betale for en scooter,” fortæller hun – og tilføjer, at hendes børn i virkeligheden ikke er meget for at tage imod gaverne.

”Nej, jeg må have opdraget dem godt, for de er ikke meget for at tage imod gaverne. De siger, at jeg skal tænke på mig selv i stedet for. Men det betyder bare mere for mig, at jeg kan dele glæden med dem. Og nu er de faktisk i gang med at male og tapetsere min lejlighed, så på den måde kan vi hjælpe hinanden, og så tager de jo heller ikke imod min hjælp uden at gøre noget for dem,” siger hun.

Derudover, så glæder kvinden sig allermest over, at hun nu kan invitere hele familien ud til hyggelige arrangementer:

”I går var vi lige ude for at bowle med børn og børnebørn. Det er altså også smadderhyggeligt at kunne gøre de ting,” fortæller millionær-bedstemoren, som dog ikke giver noget ved dørene på bowlingbanen:

”Nej, jeg vandt da! Ellers lærer de jo ikke noget,” fortæller hun med et grin.