Kvinde ydmyger mor til datters mobber offentligt: Nu er hun i tvivl

Foto: Shutterstock.com

En mor besluttede at tage sagen i egen hånd, da moren til hendes datters mobber nægtede at hjælpe med at løse problemerne mellem deres børn.

Som forælder er der ikke meget, der er værre, end at vide, at dit barn bliver mobbet af andre børn. Især ikke, hvis det er svært at gøre noget ved det.

En kvinde besluttede sig dog for at tage sagen i egen hånd, da hendes 8-årige datter, B, kom grædende hjem fra skole, fordi hun blev mobbet. Ifølge B var der særligt én pige, H, der var virkelig led ved hende.

Læs også

Chokerende video inde fra Fields: Her lyder skudene

Dette besluttede moren sig for at gøre noget ved, skriver Daily Mirror. 

"Læreren var heldigvis rigtig rar og sagde, at hun ville læse en historie om mobningen for klassen, og om nødvendigt tale om situationen i enerum med H. Hun gjorde begge dele, men desværre gjorde det absolut ingen forskel," forklarede moren i et opslag på Reddit. 

"Så læreren spurgte mig, om jeg ville have hende til at formidle et møde mellem mig og H's forældre, hvis de ville indvillige i det. Det gjorde de ikke. Så i bund og grund havde jeg intet andet valg, end at forsøge at tale med dem direkte," fortsatte hun. 

Kvinden var i stand til at finde H's mors nummer gennem en gruppechat med klassens forældre, som bruges til samtaler vedrørende børnenes skolegang. 

"H's mor er med i gruppechatten, så jeg fandt hendes nummer deri og sendte hende en SMS, som forklarede situationen og spurgte hende, om det var muligt for hende at tale med H om det, eller om vi alle kunne mødes, for at prøve at finde ud af det," fortsatte hun. 

"Bogstaveligt talt var det eneste svar, jeg fik fra hende, noget i retning af 'dette er normal adfærd for børn, og du vil se det, når du får mere erfaring som forælder'." 

Da kvinden forsøgte at tale videre med H's mor, fik hun at vide, at 'du chikanerer mig', hvorfor hun stoppede kontakten, men mobningen fortsatte. 

"Så jeg skrev det i gruppechatten. Jeg gik derind og skrev, at min datter blev mobbet, og at jeg kun skrev det i gruppechatten, fordi jeg havde forsøgt at håndtere det privat, og forældrene ikke var villige til at gøre noget ved det." 

"På dette tidspunkt havde jeg ikke skrevet nogen navne. Jeg fik straks en masse sympati og støtte fra andre forældre, og en masse 'hvis det nogensinde er mit barn, så lad mig vide det', og det var virkelig bevægende." 

Tingene dog en drejning, da H's mor sendte en besked i gruppen, hvor hun skrev: 'Vi har talt om dette', hvorefter hun fortsatte: 'Mobning er aldrig okay'. 

"Jeg var ærligt talt så vred, at jeg citerede hende og skrev noget i retning af: 'det må være din joke', hvilket naturligvis afslørede det. Gruppechatten gik amok derefter, og hun sendte mig en række rigtig vrede beskeder, hvori hun skrev, at jeg offentligt ydmygede hende og fik hende til at fremstå skidt overfor de andre forældre, hvilket gav hende og hendes barn et dårligt ry på en skole, hvor hun skulle gå i årevis." 

Mens kvinden sagde, at hun følte en form for retfærdighed, har hun det også skidt med at have navngivet H overfor de andre børns forældre. Derfor er hun i tvivl om, hvorvidt hun har gjort det rette. 

"Åh, det er imponerende, hvordan datteren tager ved lære fra moren. Dette er et perfekt eksempel på adfærdsmæssige problemer," har en bruger skrevet som kommentar til indlægget.

"Hun løj i gruppechatten og blev derefter sur privat. Det lyder som en mor, der ved, hvad hun laver, men som ikke bryder sig om at blive holdt ansvarlig," har en anden skrevet.

Læs også

Video: Her bliver den 22-årige gerningsmand anholdt ved Fields

 

 

Dagens Gossip