Kvindehåndbold: FC Midtjylland dominerer på årets hold

FC Midtjyllands håndboldkvinder har haft en flot sæson og kæmper aktuelt med om guldet i to DM-finaler mod Team Esbjerg.

Den stærke sæson fra midtjyderne afspejler sig også i kåringen af årets hold, hvor der er FCM-spillere på tre ud af syv pladser.

Det er spillerne selv fra landets to bedste rækker og de udlandsprofessionelle, der har stemt om, hvem der kommer på holdet.

Det oplyser Håndbold Spiller Foreningen i en pressemeddelelse.

FC Midtjylland lukkede færrest mål ind i grundspillet, og det er da også klubbens målvogter Sabine Englert, der tager pladsen i målet på årets hold med 69 procent af stemmerne.

På årets hold får hun selskab af holdkammeraterne Trine Østergaard og Nycke Groot, der er valgt som henholdsvis bedste højrefløj og playmaker. Med 80 procent af stemmerne var Nycke Groot det sikreste valg af alle på holdet.

Der er til gengæld ikke blevet plads til spillere fra grundspilsvinderne Team Esbjerg, som er FC Midtjyllands modstandere i DM-finalerne.

Silkeborg-Voel tager sig af backpladserne på holdet med Ann Cecilie La Cour og Jette Hansen, mens Team Tvis Holstebros Ann Grete Nørgaard sidder på venstrefløjen og HC Odenses Sarah Iversen blev valgt på stregpladsen.

Spillerne på årets hold blev hyldet i forbindelse med den første DM-finale, der blev spillet lørdag aften i Ikast. Her vandt FCM med et enkelt mål over Team Esbjerg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip