Lægerne var i tvivl om diagnose: Nu har hun fået svar

Skrevet af Mathias Busekist

03/09/2021
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Katerina Pitzner har over længere tid haft problemer med helbredet.

Dagens topnyheder

Katerina Pitzners helbred har over længere tid ikke været i top efter at være blevet ramt af noget, som hun ikke helt vidste, hvad var. 

Hun fik først og fremmest at vide, at det var sklerose, hvilket blot tre uger senere blev trukket tilbage, hvorefter man igen var tilbage i uvisheden og fortsat i tvivl om, hvad diamantdronningen fejlede.

Katerina Pitzner blev endvidere fanget af Ekstra Bladet til Zulu Comedy Galla, hvor hun dog stadig ikke havde fået at vide, hvad hun fejlede. 

"Jeg venter på, at jeg forhåbentlig får en diagnose, så jeg ved, hvad det er der, der foregår i min krop. Og den får jeg forhåbentlig i morgen. Det første mål er at lukke sklerose ude, da det jo er en alvorlig sygdom," kom det fra Katerina Pitzner ifølge Ekstra Bladet.

Kan ånde lettet op

Katerina Pitzner fortæller dog fredag på Instagram, at hun endelig har fået at vide, hvad der har været galt med hende, og at hun kan ånde lettet op igen. 

"Det har været en kæmpe lettelse at få denne her tredje vurdering fra en meget kompetent læge. Jeg er så taknemmelig over at være sluppet med skrækken, og det der er galt, det er noget, jeg kan noget ved," melder Katerina Pitzner.

Hun fortæller efterfølgende, at symptomerne er opstået som følge af manglende d-vitamin. 

"Så kuren er D-vitamin, nye/andre træningsformer, tålmodighed og masser af ro til krop og sind," forklarer hun i opslaget.

Katerina Pitzner fortæller til Ekstra Bladet, at hun ikke bebrejder lægerne, der først mente, at der skulle være tale om sklerose, da hun er overbevist om, at de har gjort deres bedste.