Landin: Ingen skulle stå og pege fingre ad os

Niklas Landin sluttede håndbold-VM af med manér og en redningsprocent på 80, da målmanden kom ind i slutfasen og reddede fire ud af fem kroatiske forsøg.

Det var dog også Landins fulde statistik i hele kampen, for inden da havde reserven Jannick Green stået en godkendt kamp med 11 redninger på 34 kroatiske forsøg - en redningsprocent på 32.

Landin var alt i alt tilfreds med afslutningen på VM i Qatar, der gav en 28-24-sejr over Kroatien og en placering som nummer fem samt en plads i OL-kvalifikationen.

- Vi spillede for, at der muligvis er en hjemmebane i OL-kvalen. Og når den chance er der, så går man selvfølgelig efter den.

- Og så tror jeg altid gerne, at man vil vinde over Kroatien, og det viste vi også, siger Landin.

Fredag var danskerne lige så koncentrerede og professionelle, da Slovenien blev besejret.

- Først skulle OL-kvalen sikres med en sejr over Slovenien, og mod Kroatien ville vi gerne slutte ordentligt af. Der var ikke nogen, der skulle stå og pege fingre ad, at vi ikke ville vinde denne kamp, siger Landin.

Hele VM blev dog spoleret af, at Danmark ramlede ind i Spanien i kvartfinalen og tabte 24-25 på et mål få sekunder før tid. Medaljedrømmen sluttede dermed alt for brat.

- Vi manglede de små marginaler, vi tabte én kamp. Polen tabte tre, måske fire, og de bliver nummer tre eller fire.

- Så vi var meget tæt på at komme med helt frem, uden at vi har spillet på vores højeste niveau, lyder det fra Landin.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip