Landsret giver rabat til narkosmugler

En 49-årig mand fik skåret to år af fængselsstraffen, da han onsdag blev dømt for narkosmugling i Vestre Landsret i Sønderborg.

I byretten lød dommen på 14 års fængsel og udvisning for bestandig, men i landsretten blev det altså nedsat til 12 års fængsel. Udvisningen står dog ved magt.

Mandens 47-årige kæreste blev frifundet i byretten. Den afgørelse blev anket af anklagemyndigheden, men landsretten valgte også at frifinde hende.

Parret blev 7. november 2013 standset i en rutinekontrol ved grænseovergangen i Frøslev, hvor en narkohund udviste stor interesse for en taske i bilen. Tasken viste sig at indeholde 29 kilo amfetamin og et halvt kilo kokain.

Predrag Bojivic, der bor i Holland, hvor han har et biludlejningsfirma, har under hele sagen nægtet sig skyldig og afvist at kende til stoffet.

I byretten forklarede han, at han spontant besluttede sig for at tage en tur til Norge, og at en ven bad ham tage en taske med. Han vidste angiveligt ikke, hvad der var i tasken, før han blev anholdt.

Betjenten, der ransagede bilen, har dog forklaret, at Bojivic blev tydeligt nervøs, da han tog fat i tasken med stofferne.

Hans 47-årig kæreste anede ikke, at der var stoffer i bilen, og den forklaring har altså både by- og landsret godtaget.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip