Lars Mikkelsen scorer ny rolle: Er med i TV 2-hittet “Badehotellet”

Lars Mikkelsen. Foto: Scanpix

Nu afslører Amalie Dollerup på sin Instagram-profil, at Lars Mikkelsen er med i den kommende sæson af “Badehotellet” på TV 2.

“Badehotellet” har i den grad taget danskerne med storm og mange fans venter i spænding på, at badehotellet endnu en gang slår dørene op. Og nu skal de mange fans snart ikke vente længere, for den 1. februar blænder TV 2 nemlig op for ottende sæson af “Badehotellet”. Det skriver Se & Hør.

Det er ikke længe siden, at Amalie Dollerup, der spiller Amanda, afslørede at hendes mand fra det “virkelige liv”, Andreas Jebro, denne gang også er at finde på rollelisten. Og nu viser det sig, at han ikke er det eneste nye ansigt vi får at se - Lars Mikkelsen er nemlig også på rollelisten denne gang.

Læs også

Norge om vaccine: 'Der er ingen sammenhæng'

Lars Mikkelsen er et nyt ansigt i “Badehotellet”, men for danskerne er han langt fra et nyt ansigt. Han har blandt andet vundet en Emmy-pris for sin rolle i DR-serien “Herrens veje”, samt spillet med i store Netflix-serier som “House of cards” og “The witcher”. 

Præcis hvilken rolle han skal spille i den kommende sæson vides ikke endnu, men du kan se klippet som Amalie Dollerup viser her.

Skal spille sammen med hustru og søn

Lars Mikkelsens hustru og søn spiller også med, nemlig Anette Støvelbæk som spiller Fru Frigh og sønnen Lue Støvelbæk spiller Fru Frighs søn, Leslie.

Det er dog heller ikke alt der er som det plejer, normalt plejer der nemlig at være seks afsnit i en sæson - men det er der altså ikke i denne omgang. På grund af corona-pandemien har det kun været muligt at producere fem afsnit.

I den kommende sæson vil gæsterne være stifte bekendtskab med tyskerne, som nu har indtaget Danmark.

Læs også

Ville spritte af: Endte med forbrænding på 20 procent af kroppen

Merete Mærkedahl som spiller Otilia, er dog sikker på at det bliver en god sæson.

“Jeg tror faktisk, at det bliver den bedste sæson nogensinde, for der sker rigtig mange ting,” har hun tidligere udtalt til BILLED-BLADET. 

Du kan se første afsnit af Badehotellets ottende sæson den 1. februar på TV 2 og TV 2 Play.

 

 

Dagens Gossip