Leon Andreasen tager et år mere i Hannover

Den danske fodboldspiller Leon Andreasen har forlænget sin kontrakt med Hannover 96, så den løber i yderligere en sæson.

Det oplyser den tyske klub på sin hjemmeside.

Danskerens aftale stod ellers til at udløbe ved udgangen af juni, men nu kan ægteskabet, der blev indgået i 2009, fortsætte mellem danskeren og Hannover.

- Jeg er glad for, at det er gået i orden med kontraktforlængelsen. Min søn er her, og Hannover er mit hjem. Derfor har jeg ikke kæmpet med at tage denne beslutning, siger Leon Andreasen.

I den netop afsluttede Bundesliga-sæson spillede Leon Andreasen i 17 ud af 34 kampe for Hannover, hvor det også blev til et enkelt mål.

Lige som i store dele af danskerens ophold i den tyske klub blev muligheden for at spille flere kampe spoleret af skader.

Før turen gik til Hannover spillede Leon Andreasen i engelske Fulham, mens han også tidligere har været forbi Mainz og Werder Bremen siden turen gik fra AGF mod udlandet for 10 år siden.

På det danske A-landshold har Leon Andreasen spillet 20 kampe siden debuten i 2007.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip