Line Jørgensen har stadig lang vej til EM-formen

Line Jørgensen lignede længe en tvivlsom deltager ved kvindernes EM i håndbold i december, efter at hun blev opereret i menisken midt i september.

Men knæet reagerede fint på operationen, og Jørgensen gjorde comeback for FC Midtjylland i slutningen af oktober. Derfor har landstræner Jan Pytlick også udtaget hende til sin EM-trup.

Men efter lørdagens pokalsejr over Randers må FCM-højrebacken erkende, at der fortsat er et stykke arbejde, der skal gøres.

- Jeg synes godt nok, at jeg mangler en del. Det er hårdt at spille håndbold igen.

- Det er noget andet at have en modstander i ryggen hele tiden, som presser en på en helt anden måde, end når man træner for sig selv, siger den venstrehåndede bagspiller.

Hun har dog tænkt sig at lægge ekstra kræfter i for at være så godt forberedt som muligt på en hård EM-turnering med mange kampe på få dage.

- Jeg gør alt for at være i topform, når EM starter. Jeg prøver at presse ekstra styrketræningspas ind i vores program, og jeg står gerne tidligere op om morgenen, hvis det er det, der skal til.

Landstræner Jan Pytlick har indtil videre udtaget to højrebacks til europamesterskaberne, der spilles i Ungarn og Kroatien.

Ud over Line Jørgensen drejer det sig om Louise Burgaard. Derudover har han fortsat én plads åben i truppen, som formentlig går til en bagspiller.

/ritzau/

 

Dagens Gossip