Linse taler ud: Det var årsag til stressen

Foto: Ida Guldbæk Arentsen - Ritzau/Scanpix

Man vil umiddelbart ikke kunne finde mange, som aldrig har hørt om Linse Kessler, da hun er kendt for lidt af hvert.

Det er dog ikke nogen hemmelighed, at Linse Kessler ikke er helt ren. Hun har før truffet dumme beslutninger, hvilket hun ligeså er kendt for.

Det sker af og til, at man træffer forhastede beslutninger, og hvis man efterfølgende vælger at kigge tilbage i tiden, så kommer man tit frem til en konklusion, der lyder på, at det var dumt.

Læs også

Harry og Meghan beder folk om penge i anledning af sønnens fødselsdag

Det kender Linse Kessler i hvert fald til, da det er beslutninger som ovennævnte, der medførte, at hun mistede uhyre mange penge. Dronningen af Bryggen endte sågar med at miste millioner.

"Selv om jeg er på kontrakt hos TV3, så laver jeg ikke millioner. Og jeg har brugt millioner på at dumme mig," siger Linse til SE og HØR.

Det er derfor muligt at argumentere for, at forhastede beslutninger ikke blot - i hvert fald i mange tilfælde - er dumme, men også kan være dyre. 

Det endte 55-årige Linse Kessler dog med at indse. Det var dog ikke før, hun oplevede, at sådanne beslutninger var med til at sende hende ud i en ordentlig omgang stress i vinters, hvilket startede, da hun rejste til Spanien.

Hun fortæller til SE og HØR, at hun allerede inden rejsen var klar over, at det ikke ville ende med, at hun var i overskud. Hun valgte dog alligevel i 2018 at rejse til Spanien og komme hjem senere på året. 

Rejsen kostede Linse Kessler mange penge, men dette var ikke nok til at få hende til at tænke sig bedre om. 

Hvis man følger Lins Kessler, så vil man have hørt om hendes huskøb i Dragør, der som bekendt endte med, at hun flyttede efter 100 dage.

Men prikken over i'et må siges at være det veganske spisestid. 

"Jeg fik idéen med Veganski, som jeg aldrig nåede at åbne, da jeg tog alt for hurtige og dumme beslutninger," kommer det fra Linse til SE og HØR. 

Dårlige beslutninger, som ofte hang sammen med dyre fornøjelser, endte med at påvirke hende. Linses humør og helbred tog skade, og hun erkender, at hun kunne mærke, hun var blevet lidt mere aggressiv. 

"Jeg kunne mærke, at jeg begyndte at snerre af folk. Jeg havde ondt i maven og sad og bed i mine negle, og mit mavesår gik helt bananas," fortæller Linse.

Linse Kessler fortæller dog endvidere, at hun ikke længere træffe forhastede og dumme beslutninger. Hun har nemlig lært at tænke sig bedre om, før hun kører kortet igennem.

Hun fortæller, at hun såmænd tænker sig så meget om, at det også gælder, hvis det hun har fået øje på en trøje til 200 kroner.

Læs også

Nyt studie afslører: Én øl om dagen reducerer risikoen for dødelige hjertesygdomme