Lise Rønne scorer stort job: Vært på 'Go' Morgen Danmark'

01/08/2023 11:15

Henrik R

Nyheder
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Lise Rønne skal i fremtiden være vært på TV2s populære morgenprogram.

Mest læste i dag

Lise Rønne, en kendt tv-vært med en lang karriere bag sig, er klar til at tage hul på et nyt kapitel i sin karriere.

Hun vil nu være at finde bag skærmen som vært på det populære morgenprogram 'Go' morgen Danmark'. Dette er ikke en spontan beslutning, men snarere en drøm, der endelig er blevet til virkelighed. Det skriver TV2.

Rønne har altid haft en forkærlighed for live-tv, og det er netop det, hun nu får mulighed for at lave mere af. Hun er begejstret for de uforudsete situationer og fejl, der kan opstå under live-tv, da det giver hende mulighed for at vise sig som et helt menneske på skærmen.

Lise Rønne har tidligere været vært for programmer som 'Aftenshowet', 'X-factor', og har to gange været vært for det danske 'Melodi Grand Prix'.

I 2019 valgte hun dog at tage en pause fra skærmen for at prøve noget helt andet. Hun begyndte at studere litteraturvidenskab og arbejdede i et år som forlagsredaktør hos Gyldendal. Men nu er hun klar til at vende tilbage til skærmen.

Rønne vil fungere som afløser for det faste værtshold på 'Go' morgen Danmark'. Hun har tidligere fået tilbudt værtsrollen, men timingen har ikke været rigtig før nu.

Hun er begejstret for at få lov til at være en del af det journalistiske aktualitetsprogram, som hun har fulgt lige siden det startede.

Udover hendes debut på 'Go' morgen Danmark', vil hun også være vært på det nye TV 2-program 'Forræder', der havde debut 28. juli. Rønne er begejstret for at kunne kombinere disse spændende opgaver med plads til andre aspekter af livet.