L.O.C taler ud: Det var forfærdeligt

Foto: Nikolaj Bransholm/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Det er tydeligt at høre, at Liam O'Connor ikke ser tilbage på tiden som tv-dommer i "Voice" med stolthed. Han kommer i hvert fald ikke selv til at bringe det på banen.

Man kan umiddelbart gå så langt som at sige, at Danmark ikke har haft en rapkunstner, der er blevet lige så stor, som L.O.C. 

Det er derfor ikke overraskende, at mange havde forventet, at han ville klare sig godt som dommer i TV 2-fadæsen "Voice", som de håbede, kunne konkurrere med "X Factor", da man dermed ville drille konkurrenterne fra DR1. 

Det skriver SE og HØR.

Læs også

Topløs Alva Madsen smider tøjet

Det endte dog ikke med, at "X Factor" blev vippet af tronen, da det blot blev til to sæsoner. Det endte med at blive Liam, der vandt begge sæsoner, men det må ikke have gjort det store, da han ikke ser tilbage på denne tid med glæde. 

Rapperen skærer således helt ind til benet, da han hudløst ærligt fortæller Hav og Kamal, som blandt andet står bag "Uden Filter", at han fandt ud af, det slet ikke var ham. 

"Det var forfærdeligt. Forstå mig ret, jeg gik ind til det med tanken om, at hvis nogen vil give mig penge for at fortælle min musikalske opfattelse af noget – det vil jeg gerne være med til," kommer det fra Liam, som efterfølgende fortsætter:

"Men lige så snart du er med i det, så finder du ud af, at det her er 20 procent musik og 80 procent underholdning."

Han siger dermed, at han glædeligt havde delt ud af sin musikalske ekspertise, men at dette blev byttet ud med et program, hvor musikken ikke var hovednummeret.

Det var musikken, der trak i Liam, og da det i sidste ende ikke handlede særlig meget om musikken, valgte han at trække sig fra "Voice". 

"Jeg tænkte bare, at nu gør vi det, og det var grineren og sjovt at lave," siger han i "Uden Filter" og uddyber:

"Men da vi var færdige med det, og jeg lavede altså to sæsoner, så indså jeg, at det her har jeg ikke behov for. Jeg vil hellere bare lave min musik og få responsen fra folk, når jeg står på en scene."

Liam fik dog ikke kun knyttet nogle ord til sin erfaring med "Voice". Han fik nemlig også løftet sløret for, at han arbejder på et nyt album med titlen "Fuck L.O.C".

Læs også

Johannes Møllehave er død