Lykkelige Philine: “Endelig skal vi være sammen alle tre”

19/10/2023 11:22

Kamille Isaksen

Nyheder
Foto: Marie-Paola Bertrand-Hillion/Abaca/Ritzau Scanpix
Foto: Marie-Paola Bertrand-Hillion/Abaca/Ritzau Scanpix
Den danske influencer, Philine Roepstorff, kan nu dele glædelige nyheder, som hun har ventet længe på.

Mest læste i dag

Den danske influencer og model, Philine Roepstorff, har forladt Danmark og påbegyndt et nyt kapitel i England, sammen med sin kæreste, den talentfulde fodboldspiller Jacob Bruun Larsen. 

Det, der gør denne rejse endnu mere speciel, er det faktum, at Philine har fået selskab af sin elskede schæferhund, Batman, i dette nye eventyr.

Onsdag aften steg Philine ombord på et privatfly sammen med Jacob Bruun Larsen og deres trofaste følgesvend, Batman. Og som billetten antyder, var det en enkeltbillet. 

Det oplyser Philine selv på et Instagramopslag

Dette bekræfter hendes beslutsomhed om at slå sig ned i England og skabe et nyt hjem med sin bedre halvdel.

med sin bedre halvdel.

På Instagram delte hun en række billeder fra rejsen og udtrykte sin glæde: "Jeg har ventet på denne dag i såååå lang tid. Endelig skal vi være sammen alle tre. Ikke mere afsavn."

Jacob Bruun Larsen, der normalt spiller for den tyske klub Hoffenheim, er i øjeblikket udlånt til det engelske hold Burnley i denne sæson. Derfor er parrets valg om at bosætte sig i Manchester, der ligger i nærheden af Burnley, et godt træk. 

Teknisk set flyttede Philine allerede til England i september. Dog var det uden hunden Batman, og det er derfor først nu, at hele familien er samlet igen.  

Se opslaget her: