Mads Steffensen reagerer på dødsfald

Skrevet af Nicolai Busekist

09/12/2021
Foto: PR - Madssteffensen.dk. - Alex Nyborg Madsen
Foto: PR - Madssteffensen.dk. - Alex Nyborg Madsen
Den kendte radio- og tv-personlighed Mads Steffensen reagerer på dødsfaldet af den danske fodboldlegende Lars Høgh.

Dagens topnyheder

I et længere skriv på Instagram mindes Mads Steffensen den afdøde fodboldlegende Lars Høgh.

Her afslører Mads Steffensen også, at Lars Høgh er én af de eneste personer, han er blevet starstruck over.

"Jeg kan huske den første gang Lars Høgh skulle være med i mit program. Jeg var stolt, og han er ubetinget en af mine bedste signings. Jeg bliver sjældent starstruck over nogen, men det gjorde jeg denne gang, for det her var jo Høgh’en," skriver han i sit opslag på Instagram.

Foto: Instagram

Han fortæller også, at han var i tvivl om, hvordan han skulle tage imod Lars Høgh, da de mødtes. På daværende tidspunkt var coronavirus nemlig begyndt at gøre sit indtog i Danmark. Derfor var han tvivl om, men det viste sig at blive nemt.

"Jeg har glædet mig helt vildt, sagde han som det første og bredte armene ud til et kram. Garnet blafrede i vinden og han smilte over hele hovedet. Og så var alt på plads og vi havde fundet hinanden," afslører Mads Steffensen.

I opslaget afslører radioværten også, at han for nylig svingede forbi Lars Høghs sommerhus, hvor han ville drikke en kop kaffe med ham, inden han skulle videre til et job på Fyn.

Foto: Instagram

Til sidst runder han af med en dybfølt hilsen til den nu afdøde fodboldlegende.

"Kæreste Lars sikke et aftryk du satte hos alle du mødte på din vej, og du vil blive husket af et helt land. Hvor vil jeg dog savne dig - vores grin og gode snakke, som har betydet en masse," skriver Mads Steffensen, inden han fortsætter:

"Og så sender jeg alle tanker og krammere til hele den familie, som du altid talte om."

Lars Høgh gik bort i en alder af 62 år onsdag aften. Han sov ind med sin hustru ved sin side, efter at have tabt den kamp mod kræften, som han kæmpede i flere år op til sin død.