Mand fra Odense var så chokeret over gevinst at han tog ud og handlede

Foto: Signe Goldmann/Ritzau Scanpix

En mand fra Odense havde svært ved at tro sine egne øjne, så han lagde kuponen fra sig, og tjekkede først igen, da han havde været ude at handle.

Den første reaktion, når en dansker finder ud af, at de har vundet et stort pengebeløb, er typisk dyb vantro. Og en eftermiddag i det fynske var det ikke meget anderledes, da en ældre mand fik sig en oplevelse for livet.

”Jeg tjekkede tallene et efter et. Så var der et, der passede, og så et til og så et til og så videre. Jeg gik dem alle igennem igen og tænkte ”det her, det er bare løgn – nu lægger du det her væk og tager ud og handler, og tjekker det igen”, og da jeg kom hjem og tjekkede igen, så var de der stadig,” griner odenseaneren, som har valgt at være anonym.

Læs også

Det kan blive dyrt: Hver 6. dropper det

Den ældre mand kan ikke beskyldes for bevidst at have højnet sin sandsynlighed for at vinde en stor Lotto gevinst. Det er nemlig ikke en garvet spiller, der i uge 19 løb med hovedgevinsten i Lotto.

”Jeg har aldrig spillet meget, overhovedet ikke. I pinsen fik jeg så lyst til at købe to Lyn Lotto, og det gør jeg måske max fem gange om året. Altså, jeg er matematisk student, og sandsynligheden for det her er nul og niks,” forklarer manden med et lille grin.

Tidlig pension, rejser og tid til familien
3,5 millioner kroner giver mulighed for at udleve mange drømme, og vinderen fra eventyrbyen Odense har en række rejsedrømme klar.

”Gevinsten giver mig nogle frihedsgrader, og dem er jeg meget taknemmelig for. Jeg vil gerne til Afrika, og så har jeg aldrig været i Australien og New Zealand, eller Peru og British Columbia,” smiler manden.

Mandens bolig er betalt, og han sidder efter eget udsagn ”fint i det”. Så det er nu også blevet planen at gå tidligere på pension end planlagt. Et arbejdsliv, der startede tidligt, er dermed ved at være fuldendt – dog en kende førtidigt.

”Jeg har arbejdet, siden jeg var teenager, har været både på kontor og ude i marken, og har rejst med mit arbejde i mange år. Så nu arbejder jeg et halvt års tid endnu, og så takker jeg af,” smiler den glade odenseaner.

Udover rejser vil manden bruge sin nyvundne frihed til at hjælpe sin familie og bruge mere tid med dem.

Læs også

Det kan blive dyrt: Hver 6. dropper det

 

 

Dagens Gossip