Manden bag kæmpe 'Shrek¨-hit har få dage tilbage at leve i

04/09/2023 08:35

Henrik R

Nyheder
Foto: Wikipedia Commons
Foto: Wikipedia Commons
'Smash Mouth'-forsangeren Steve Harwell har ikke mange dage tilbage at leve i.

Mest læste i dag

Steve Harwell, forsangeren i det populære rockband Smash Mouth, er i den sidste fase af sit liv, efter at have kæmpet med medicinske komplikationer i årevis. Hans familie og nære venner har samlet sig omkring ham for at tage afsked.

Steve Harwell har haft en livslang kamp med alkoholmisbrug, og han er nu i den sidste fase af leversvigt. Indtil for nylig var han i behandling på et hospital, men er nu i hjemmehospice. Ifølge TMZ fortæller Steve Harwells manager, at forsangeren sandsynligvis kun har en uge eller lignende tilbage at leve.

Nyheden kommer næsten to år efter en bekymrende episode, hvor Harwell virkede ekstremt desorienteret under en liveoptræden.

Han har også tidligere modtaget diagnoser som kardiomyopati, hjertesvigt og Wernickes encefalopati. Disse helbredsmæssige udfordringer, kombineret med hans stofmisbrug, har bidraget til hans forværrede tilstand.

Det er en dybt ulykkelig nyhed for alle, der har fulgt Harwell og Smash Mouth, som står bag nogle af de største popkulturhits i 2000'erne, herunder "All Star" og "I'm a Believer", der også blev kendt gennem filmen "Shrek".

Steve Harwell er kun 56 år gammel.

Hvis du af uvisse årsager ikke har hørt eller kan huske 'All Star', så har du mulighed for at høre den lige her.