Mange danskere vil ikke nøjes med daseferie

Afslapning og solbadning er ikke nok for mange danskere, der kræver oplevelser når turen går udenlands på ferie.

For bjerglandskaber, dybe jungler, smukke søer, betagende vandfald og frodige plantager tiltaler i stigende grad danske turister.

Krydret med mødet med lokalbefolkninger og de store og små oplevelser og overraskelser, det giver, bliver oplevelsesrejser minder for livet.

Og sådanne rejser til lande fjernt fra Danmark efterspørger flere og flere danskere hos Bravo Tours, der er Danmarks tredjestørste rejsearrangør.

- Mange vælger to-tre ugers rejser, der starter med en rundrejse, hvor man selv er aktiv på forskellig måde eller transporteres rundt til store attraktioner og seværdigheder, og typisk slutter man med en uges afslappende badeferie på et lækkert hotel ved en eksotisk strand, siger Peder Hornshøj, der er Bravo Tours’ administrerende direktør.

I naturen i Sri Lanka, på Bali, i Vietnam, Thailand, Kina, Cambodja og på Afrikas savanner står oplevelserne i kø.

- Bravo Tours sælger årligt ca. 10.000 rundrejser i alle verdensdele og safarier i Afrika, der jo også er en meget populær type rundrejse.

Charterrejsen går aldrig af mode, men for mange er det ikke nok at dase ved en strand eller swimmingpool ved hotellet.

Oplevelsesrejserne er et godt supplement, der giver masser af minder til gemmebogen.

- Moderne transportformer har gjort det nemt og bekvemt at opleve alt det, de opdagelsesrejsende opdagede for os for århundreder siden og én af grundende til, at så mange vælger os, er at vi garanterer dansktalende rejseledere på vore rundrejser, siger Peder Hornshøj.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip