Margrethe har dyrket sin kreativitet: Giver hjemmelavede gaver til Mary og Marie

Foto: Shutterstock.com

Dronning Margrethe har løftet sløret for sin helt store interesse. Det er nemlig noget, som hun har dedikeret meget af sin tid under corona-pandemien.

I Danmark oplevede man som bekendt, at flere og flere virksomheder var nødsaget til at lukke sine døre. Det betød blandt andet, at mange mennesker fik mere fritid end normalt, hvorfor mange valgte at udnytte den ekstra fritid til at lære noget nyt. 

Der var nemlig flere og flere steder, der var nødsaget til at lukke sine døre, og man måtte derfor lægge sin tid andetsteds. Dronning Margrethe har også oplevet, at der har været lidt ekstra tid i kalender, da hun ikke kunne tage på sommersejlads eller fejre fødselsdage, men hun har såmænd haft en del at se til. 

Læs også

Danskerne er klar: 223.000 har reserveret bord

Dronning Margrethe har - ligesom mange andre i Danmark - valgt at udnytte den ekstra fritid. Hun har såmænd været meget produktiv i denne tid, hvor hun i den grad får vist sig fra sin kreative side. Kongehuset har for nylig delt et opslag på Instagram, der vidner om netop dette. Det er dog også blevet delt i forbindelse med udstillingen, hvor man ville kunne lade sig imponere af mere end hundrede af Margrethes broderier. 

Udstillingen, der er tale om ovenfor, er Kongernes Samling Koldinghus.

"Det er vidunderligt at være koncentreret om noget, man skaber med sine egne hænder," kommer det fra Margrethe i forbindelse med udstillingen.

Kongehusets opslag på Instagram vidner dog også om, at dronning Margrethe - som fyldte 81 år i fredags - elsker at arbejde med "rabalderfarver", når hun har gang i sine private broderier. De projekter, som hun får færdiggjort, ender enten med at blive brugt af hende selv, men det kan også ende med, at de bliver foræret i gave. 

Det er noget, som kronprinsesse Mary og prinsesse Marie kan skrive under på, da de begge har fået selskabstasker.

Læs også

Landmand søger kærlighed-Stine afslører: Derfor var Niels tæt på at ryge

 

Dagens Gossip