Maria og Bea langer ud efter Puk Elgård

Foto:Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Puk Elgård har været i fokus efter at have delt et opslag på Instagram, hvor hun takker mænd, som opfører sig pænt. De tidligere 'X Factor'-stjerner går dog til angreb på den garvede vært.

Morgenværten Puk Elgård har både fået ris og ros for sit opslag på Instagram, hvor hun takker mænd, der opfører sig pænt, når det omhandler kvinder. 

Hun har modtaget stor opbakning fra andre kendisser, herunder Emil Thorup og Geggo, der begge har erklæret sig enige med Puk. Der er dog også andre, der har valgt at gå mod team-Puk. 

Det skriver SE og HØR.

Læs også

Pædagogstuderende dømt for uagtsomt manddrab på handicappet: Straffes med bøde

Blandt modstanderne finder man Maria og Bea, der er kendt fra deres tid på 'X Factor'. De er mildest talt uenige med tv-værten, Puk Elgård. 

"Det her kommer fra en dame, som prøvede at presse mig til at twerke på morgen tv, efter var gjort meget tydeligt, at interviewet ikke ville dreje derhen," kommer det fra Maria Meldgaard Mortensen på sin Instagram-profil.

Bea Sarockaite, den anden del af duoen, støtter op om meldingen fra sin evige følgesvend. 

"De spiller hellige uden på facaden, men de vil få dig til at gøre grænseoverskridende ting, så deres seertal går op," siger Bea på sin story og fortsætter:

"Maria havde sagt tydeligt nej til at twerke i Go’ Morgen Danmark klokken seks om morgenen, hvor Puk Elgård alligevel på live tv presser Maria til at twerke, men hun kunne heldigvis godt sige fra."

Bea tager dog kritikken et skridt videre, efter at Puk Elgårds opslag er gået Danmark rundt. 

"Du er selv en del af problemet, Puk Elgård. Det understøtter dit opslag også."

Læs også

Mand ledte efter sin biologiske far: Står nu til at arve milliardformue

 

Dagens Gossip