Mary forlod stort show i pausen: Derfor gjorde hun det

Skrevet af Julie Møller

05/10/2020
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Midt i pausen valgte kronprinsesse Mary at forlade Rainbow Awards-show.

Dagens topnyheder

I onsdags inviterede Rainbow Business Denmark for 12. år i træk til Danish Rainbow Awards. Det blev afholdt Cirkusbygningen i København, hvor personer, organisationer og virksomheder, der er med til at skabe bedre livsvilkår for LGBT+personer, blev hyldet.

Ibi Makeinok og Abdel Aziz Mahmoud styrede slagets gang som årets værtspar, og der var mange prominente gæster på den røde løber, der i blandt kronprinsesse Mary. Men det var ikke hele showet, som hun valgte at overvære. I pausen forlod hun nemlig Cirkusbygningen, og det var ikke showets kvalitet, der var årsagen, men derimod Marys helbred. Det skriver Billed Bladet.

Mary overrakte æresprisen

Der var vild jubel, da Mary gik på scenen og overrakte æresprisen til 96-årige Doris Pollas, som er det sidste nulevende medlem af den kreds, der i 1948 stiftede det, der i dag er kendt som LGBT Danmark, skriver kongehuset på Instagram. 

Her lagde kongehuset også lagt et billede op fra den store aften, hvor Mary fik æren af at overrække prisen.

Alligevel valgte kronprinsessen at forlade showet i pausen, og det var en klar aftale fra starten af. 

Det var et ønske fra kongehusets side, skriver Billed Bladet, så ‘kronprinsessen ikke  blev udsat for en unødvendig smitterisiko’, hvis hun skulle forlade showet på samme tid som de mange andre gæster, der blandt andet talte danseren Silas Holst og skuespilleren Jakob Fauerby. De to vandt i øvrigt en pris sammen i kategorien ‘ årets LGBT+ person’. Sidste år vandt de programmet ‘Vild med dans’, som det første par, der bestod af to af samme køn.

Hvis du har lyst til at se, hvem der ellers løb med de mange priser til Danish Rainbow Awards, så kan du læse om alle vinderne lige her.