McDonald's ændrer på menuen i Danmark: Nu er det slut

Skrevet af Nicolai Busekist

05/03/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det har været en del af menuen på de danske McDonald's-restauranter i lang tid, men nu er det slut.

Dagens topnyheder

Til trods for, at McDonald's i høj grad er kendt for sine delikate burgere, er det ikke alt, hvad de har på menuen. I mange år har de nemlig også haft en række andre muligheder på menukortet.

Fremover kommer deres udvalg af andre muligheder dog til at være mindre, da McDonald's i Danmark har truffet en beslutning om at lave en markant ændring på deres menukort.

Det er en ændring, der især kommer til at ramme de personer, der med stor glæde har valgt at svinge forbi en af McDonald's-restauranterne i Danmark, for at få sig en hurtig og nem morgenmad.

McDonald's har nemlig besluttet, at det er tid til at strege deres morgenmad fra menuen. Hvad det konkret betyder er, at det fremover ikke vil være muligt at få hverken en McToast eller en McMuffin serveret, når du besøger McDonald's om morgenen.

Det fortæller Mads Jensen, der en del af kommunikationsafdeling hos McDonald's i Danmark, til Ekstra Bladet.

Beslutningen er blevet truffet, da det vil være muligt at eliminere en række 'processer og procedurer', da man ikke længere vil være nødt til at omstille køkkenet fra at lave morgenmad til at lave de øvrige muligheder på menukortet.

Ifølge Mads Jensen skyldes det dog også, at der har været stor efterspørgsel på, at man kan vælge mad fra det fulde sortiment allerede fra morgenstunden, hvilket restaurantkæden nu har valgt at efterkomme.

Vil du gerne nå at spise en sidste McToast eller McMuffin, inden det er for sent, så skal du lægge vejen forbi en af deres restauranter, da det vil være sidste mulighed for at købe morgenmad hos McDonald's.

Ændringen på menukortet gælder kun på de danske restauranter, hvorfor morgenmaden fortsat vil være en fast del af menukortet i andre lande. Desuden bliver det understreget, at det deres baristaafdelinger ikke lukkes, hvorfor man fortsat vil kunne købe sin morgenkaffe.