McDonalds-kunde lavede bizar burgerbestilling: du gætter aldrig, hvad hun fik

Foto: Instagram

En McDonalds-kundes bestilling er gået viralt på Instagram, efter hun lavede en meget specifik ordre.

De fleste kan helt sikkert nikke genkendende til situationen. Efter en aften med lidt for høj promille, melder lysten til fastfood sin ankomst. Om det er pizza, pommes frites eller burger, så er det vigtigste blot, at det er saltet, og derudover er det også en luksus, at andre gider lave det til en. Ikke mindst hvis man ligger på sofaen og har ondt i håret og af sig selv.

Det var også situationen for Katie Poole fra Toronto i Canada, der sammen med sin mand, Jody, fik lyst til fastfood efter en festlig aften, hvor de havde hygget sig med drinks. Til Daily Star forklarer Jody, at Katie altid er typen, der er mange specifik omkring sin bestilling. Hvis der er noget, hun ikke kan lide, så gør hun opmærksom på det i bestillingen i stedet for selv at fjerne det efterfølgende. 

“Katie er typen, der laver særbestillinger - ingen pickles, ingen løg osv,” siger Jody. 

Det gik galt

Men der gik noget galt, da parret skulle bestille tømmermændsburgere sammen. De havde valgt at bestille mad fra McDonalds, og om det var McDonalds-medarbejderen eller Katie, der lavede fejlen, melder historien ikke noget om. Men i hvert fald kan man på bonen se, at det var en noget anderledes hamburger-bestilling, restauranten fik lavet. 

Det var aboslut ikke sådan en bestilling, Katie modtog, da hun bestilte mad fra McDonalds. Foto: Shutterstock.com

For udover løg og pickes, så skulle der heller ingen sennep, bøf eller bolle i hamburgeren. Dermed var der faktisk kun én ting tilbage, og det var ketchup. Så da Katie modtog sin bestilling, var der kun to, små pakker med ketchup til hende.

På Instagram har hun delt et billede af bonen, hvor man kan se, at det var en ret kedelig burgerbestililng, som fastfood-kæden fik lavet til hende.

Om det var McDonalds-medarbejderen eller Katie, der lavede fejlen, melder historien ikke noget om. Men i hvert fald kan man på bonen se, at det var en noget anderledes hamburger-bestilling, restauranten fik lavet. Foto: Instagram. 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip