McDonalds-medarbejder afslører uhyggelig sandhed om måltiderne: Her er hvad McDonalds ikke ville have dig til at vide

Skrevet af Emil Martesen

26/09/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
McDonalds-medarbejderen lægger ikke fingre imellem, når det kommer til, hvordan måltiderne i virkeligheden laves.

Dagens topnyheder

Af og til er det de allermindste ting, der kan bringe lidt ekstra glæde i livet.

Og for mange kan det indimellem være at lægge vejen forbi McDonalds, der har en høj stjerne hos mange danskere.

Men det kan en 20-årig McDonald's-ansat fra USA lave om op.

Det skriver The Mirror.

Hun har nemlig valgt at løfte sløret for, hvad der egentlig foregår i køkkenet hos den ikoniske fastfoodkæde:

"Vi laver faktisk ikke noget; vi varmer det bare op," afslører den unge kvinde i en TikTok-video, der har fået over 238.000 visninger.

Hun viser sine følgere klare pakker med 12 færdiglavede rørægspatties, 10 runde pandekager og hvide poser med en æg-pølse-grøntsagsblanding til burritos:

"Det kommer allerede lavet," siger hun og tilføjer, at medarbejderne ikke laver andet end at varme dem [æggene og pandekagerne] op.

Foto: TikTok

Foto: Privat

Og dette er bestemt ikke gået ubemærket hen.

En række kommentarer fra folk lægger ikke skjul på, at de yderst chokerede, mens andre blot bekræfter, hvad de allerede vidste.

Og mens nogle forbrugere har kritiseret McDonald's for at tage så høje priser for mad, der er forudlavet, så forsvarer TikTokeren dog kæden:

"At klage over priserne, men stadig betale for at få din mad, er vanvittigt. Du klager over hvad? Du vil stadig få din mad. Du vil stadig spise der".

Flere tidligere McDonald's-ansatte har også kommenteret på videoen, at madtilberedningen så helt anderledes ud for årtier siden:

"Wow, jeg føler mig virkelig gammel. Vi plejede at lave æggene, burritoblandingen og pandekagerne", siger en af dem. Dette rejser spørgsmålet om, hvorvidt denne form for 'hurtig' mad er en forbedring eller en forringelse af fastfoodoplevelsen.

Ikke desto mindre har den populære fastfoodkæde fortsat holdt fast i sit publikum og for alvor fået sit tag over hele verden.