Mette Frederiksen melder ud: Endelig

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Statsminister Mette Frederiksen har delt en glædelig nyhed på Facebook. Her jubler hun over, at børnene endelig kan komme tilbage i skole.

Mette Frederiksen er glad for, at de danske børn endelig kan komme tilbage i skole. Ifølge statsministeren er det gode nyheder, at undervisningen ikke længere skal foregå hjemmefra, men derimod på skolerne rundt omkring i hele landet. 

Læs også

Politiet melder ud: Disse 7 strækninger holder vi ekstra øje med

Årsagen til, at dette er muligt er, at der fortsat er 'styr på smitten i Danmark', skriver hun i sit opslag, som hun har delt på Facebook. 

Statsministeren tilskriver æren til den store indsats, som samfundet som helhed har været med til at yde. Her påpeger hun, at der særligt har været et stort fokus på at forebygge smitte med testning og coronapas. 

Derudover fortæller hun også, at der er flere og flere, der bliver vaccineret, hvilket er medvirkende til, at samfundet kan åbnes yderligere.  

At børnene nu kan komme tilbage i skole, sker efter, at et bredt flertal i Folketinget i nat blev enige om, at der er grundlag for en yderligere åbning af samfundet. En af de ting, der får lov til at slå dørene op, er de danske skoler. 

Det er dog ikke blot skolerne, der kan få lov til at åbne dørene igen. Det er også noget, der gør sig gældende for både biografer, teatersale og koncerter.  

"Det tror jeg, vi er mange, der glæder os til," skriver Mette Frederiksen med hentydning til, at det nu er muligt at gå i biografen, i teater og til koncerter igen. 

Hun ved dog også godt, at det ikke er alle, der er glade for at høre om den nye genåbning. Det er nemlig ikke alt, der kan åbnes på én gang, hvorfor nyheden er blevet mødt med skuffelse flere steder i idræts- og kulturverdenen.

Læs også

Nu er det slut: Omdiskuteret corona-regel fjernes

"Som altid kan alt ikke åbnes på én gang. Det betyder skuffelse i andre dele af idræts- og kulturverdenen. Det forstår jeg godt. Men hvis vi holder kursen, genåbnes hele Danmark hen af vejen," runder Mette Frederiksen opslaget af med. 

 

Dagens Gossip