Mette Frederiksen reagerer på det forfærdelige angreb i Fields

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Statsministeren har nu reageret på det forfærdelige angreb, der indtil videre har kostet tre personer livet.

Hvad der skulle have været en festens dag med afslutning på Tour De France i Danmark, endte i stedet med at blive en sorgens dag, da en 22-årig etnisk dansk mand gik amok med et våben i Fields.

Her skød og dræbte han tre personer, mens flere personer er blevet såret. Det bekræftede Københavns Politi under en pressebriefing i nat.

Læs også

Politiet melder ud om sårede og dræbte i Fields

For seks timer siden reagerede statsminister Mette Frederiksen i et opslag på sin Facebook-profil, hvor hun begræder de liv, der er mistet.

"Danmark er søndag aften blevet ramt af et grusomt angreb. Flere er dræbt. Endnu flere sårede. Uskyldige familier på indkøb eller ude at spise. Børn, unge og voksne." lyder det fra statsministeren, der fortsætter:

 

"Jeg sender min dybeste medfølelse til de, der har mistet deres kære. De sårede og pårørende. Og til alle de danskere, der har været tæt på de uhyggelige begivenheder. Jeg vil opfordre danskerne til at stå sammen og støtte hinanden i denne svære stund." lyder det fra Mette Frederiksen.

Endvidere sender hun en tak til Københavns politi, beredskabet samt de ambulancefolk, der hurtigt stod klar til at hjælpe.

Du kan læse Mette Frederiksen opslag herunder:

Foto: Facebook

Læs også

Kongehuset reagerer på skyderi i Fields

 

Dagens Gossip