Mette Frederiksen reagerer på tragisk dødsfald

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Statsminister Mette Frederiksen udtrykker sin medfølelse og sorg over, at en af Danmarks førende cykeleksperter, Chris Anker Sørensen, har mistet livet

Lørdag eftermiddag mistede den 37-årige tidligere professionelle cykelrytter Chris Anker Sørensen livet i en tragisk ulykke.

Læs også

Nye informationer om Chris Anker Sørensens tragiske dødsulykke

Ulykken skete på strækningen langs Havenrandweg-Zuid i Zeebrugge, der ligger nord for byen Brugge, hvor han angiveligt blev påkørt i et kryds, hvor der er en afmærket cykelsti.

Der er fortsat mange spørgsmål, der endnu ikke er besvaret, og de nærmere omstændigheder ved ulykken er fortsat uklare.

Nu har statsminister Mette Frederiksen delt et opslag på Facebook, hvori hun sørger over tabet af Chris Anker Sørensen, hvis dødsfald har efterladt et helt land i chok. 

"Trist og hjerteskærende nyhed Danmark vågner til. Alt, alt for tidligt har vi skulle sige farvel til Chris Anker Sørensen," skriver Mette Frederiksen i sit opslag på Facebook.

Herefter skriver hun, at den tidligere professionelle cykelrytter har været med til at løfte den danske cykelsport til nye højder. Slutteligt sender hun tanker til Chris Ankers familie og nærmeste.

"Chris har løftet dansk cykelsport - både på cyklen og udenfor banen. Mine varmeste tanker til familien og hans kære," lyder det fra den danske statsminister.

Også Danmarks tidligere statsminister, Lars Løkke Rasmussen, har delt sine tanker, efter nyheden om Chris Anker Sørensens tragiske dødsfald er blevet delt.

"Chris Anker har fortryllet os med sin cykling, sit humør og sit vid. Nu er han død. Jeg blev simpelthen så ked af det," lyder det fra Lars Løkke Rasmussen i et opslag, han har delt på Twitter.

Læs også

Chris Anker Sørensen er død

Lars Løkke pointerer også i sit opslag, at Chris Anker var en 'familiefar i sin bedste alder'. Den tidligere cykelrytter efterlader sig nemlig både en kone og to børn.

"En familiefar i sin bedste alder. Ubærligt, urimeligt. Du var her så kort, men gav os så meget. Hvil i fred - du var en stjerne," runder han sit opslag på Twitter af.

 

Dagens Gossip