»Michaels datter har intet liv tilbage«

Hun blev for anden dag i træk afhørt i den erstatningssag, hendes tidligere svigermor har anlagt mod Jacksons koncertarrangør.

Rowe fik to børn i ægteskabet med Jackson og græd, da hun fortalte om sin datters tilværelse efter popkongens død. Ifølge den tidligere sygeplejerske har den nu 15-årige Paris oplevet en ulykkelig og udsigtsløs eksistens siden hun mistede sin far i 2009.

For tre måneder siden forsøgte Paris at begå selvmord og hun er stadig i behandling for sine følelsesmæssige problemer.

»Jeg havde nær mistet min datter. Hun er ødelagt af savn og forsøgte at tage sit eget liv, fordi hun føler, at hun intet liv har tilbage«, forklarede en grådkvalt Rowe, som også er mor til Jacksons 16-årige søn Prince Michael.

Børnenes mor vidnede til fordel for koncertbureauet AEG Live, der forsøger at bevise, at sangeren selv var ansvarlig for sit vaklende helbred.

Popkongens mor Katherine Jackson hævder, at AEG tilsidesatte ethvert hensyn til sønnens svækkede tilstand og blot ville presse ham på scenen. Koncertgiganten var derfor i sidste ende var ansvarlig for hans død den 25. juni 2009, lyder fru Jacksons argumentation.

På sin første dag i vidneskraken fortalte Rowe om sin eksmands omfattende stofmisbrug og kunne blandt andet berette, hvordan flere navngivne læger nærmest kappedes om at udskrive recepter til ham på stærke smertestillende præparater.

Fru Jacksons sag går snart ind i sin femte måned.

 

Dagens Gossip