Mikalas heltegerning kostede hende alvorlige forbrændinger på 60% af kroppen

Foto: privat

Mikala risikerede sit liv og endte med alvorlige forbrændinger på 60% af kroppen, da hun løb ind i familiens brændende hus.

Mikala Vishs hus i Chelsea brød pludselig i brand. Inde i huset opholdt både Mikala og hendes fire børn sig. Ilden spredte sig hurtigt, og gennem røg og flammer fik hun sig selv og tre børn ud.

"Hun blev forbrændt på 60% af sin krop, og hun har både 1., 2., og 3. grads forbrændinger. Jeg havde ikke forventet mindre af hende. Hun har altid været en ildsjæl. Hun er ekstremt målrettet. Det overraskede mig overhovedet ikke," siger hendes mor, Susan Sutton, til FOX 2 Detroit.

Læs også

Nu vender det: DMI melder ud om vejrskifte

Da hun fik sine tre børn ud af huset, gik det op for hende, at 6-årige Torin stadig var inde i huset.

"Som jeg forstår det, var det et inferno, og hun løb bare igennem det, indtil hun fandt Torin," fortsætter hendes mor.

Til sidst fik hun hele sin familie ud af det brændende hus, men Mikala havde alvorlige forbrændinger på mere end 60 procent af sin krop.

"Hun har mange rør i sig. Hun kan ikke tale. Hun er pakket ind som en mumie," siger Susan.

Torin fik forbrændinger på hænder og fødder, hvorfor han slap billigt fra branden takket være sin heltemodige mor.

Mikala er vågen og ved bevidsthed. Både mor og barn gennemgik en hudtransplantation i sidste uge. Der er dog planer om mere.

Hustruen til en af de brandmænd, der blev kaldt ud til Mikalas brændende hus, har nemlig startet en indsamling på GoFundMe til den heroiske mor. Indtil videre er der blevet indsamlet mere end 230.000 dollars.

"Alle mødre tror, at de vil gøre det, men det behøver de ikke. Det er faktisk aldrig en reel ting. Denne mor satte sit liv på spil for sine børn, og hun mistede alt," lyder det fra Brynna Link, der står bag indsamlingen til Mikala.

"Hun er en kvinde med stor tro og bøn, og jeg tror, at det sammen med  hendes brændende personlighed er det, der får hende igennem det, og det giver mig modet til at vide, at det kommer til at fungere," siger Susan også.

Læs også

Nu reagerer Mette Frederiksen

 

 

Dagens Gossip