Minister melder ud: Nu er der nyt om mundbindsrestriktioner

Skrevet af Julie Møller

23/10/2020
Mundbind bliver fortsat en del af den kollektive trafik resten af 2020 og i 'en rum tid efter,' varsler transportministeren. Foto: Shutterstock.com
Mundbind bliver fortsat en del af den kollektive trafik resten af 2020 og i 'en rum tid efter,' varsler transportministeren. Foto: Shutterstock.com
Det er blevet en del af hverdagen for mange, og ministeren melder nu om nyt i forhold til mundbindsrestriktioner.

Mest læste i dag

Mundbind er blevet en del af hverdagen for mange, og i den kollektive trafik er der krav om at bære mundbind. Det har de fleste efterhånden vænnet sig til, og nu ser det ud til, at vi også må indstille os på, at ture i den kollektive trafik resten af 2020 bliver med mundbind på. Det siger transportminister Benny Engelbrecht, ifølge Ekstra Bladet, og det er højst sandsynligt også i ‘en rum tid’ bagefter, at mundbindet skal på, melder ministeren ud.

Udtalelsen kommer efter stigende smittetal, og Mette Frederiksen indkalder til corona-pressemøde i dag, hvor der angiveligt vil blive præsenteret nye restriktioner.

Indkaldelse til pressemøde

Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag fredag kl 18.30. Årsagen er de stigende smittetal, og på pressemødet vil Mette Frederiksen angiveligt præsentere de nye restriktioner.

Hvilke restriktioner, der er tale om, er uvist endnu, men meget tyder på, at det vil være en reducering af forsamlingsforbuddet, samt mundbind i de danske supermarkeder. Det er nemlig de ting, der nævnes igen og igen af eksperter og politikere.