Mor i chok over uhyggeligt pynt i Netto

Skrevet af Julie Møller

07/10/2020
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det var ikke lige det syn, Nanna Holdt fra Odense forventede at se, da et billede fra Netto dukkede op i hendes Facebook-feed.

Dagens topnyheder

Det er oktober, og det er lig med Halloween. Traditionen har i den grad også fået fat i det danske publikum, og butikkerne bugner med græskar, Halloween-slik og uhyggelig pynt. Det er sidstnævnte, som fik Nanna Holdt fra Odense til at reagere. Det skriver B.T. 

Hun er mor til en og bonusmor til to, og hun blev noget paf, da et billede fra en af Nettos butikker dukkede op i hendes facebook-feed. Der var nemlig dekoreret med en uhyggelig zombie, som ifølge Nanna Holdt, var for meget.

“For min egen dreng på 8 år, tror jeg, at det ville sætte sig i ham, for det er ikke noget, man forventer at se sådan et sted. Nogle bliver måske lettere skræmt, end andre gør. Det kan sætte sig i barnet ufrivilligt,” siger Nanna Holdt.

Billedet af papfiguren er også blevet delt af Instagrammeren Anders Hemmingsen, og her kan man se, hvordan de har hængt papfiguren op lige ved siden af slikhylderne. 

Det var et særtilfælde

Efterfølgende har Nettos sortimentsdirektør, Martin Hasgard, fortalt til B.T, at zombien ikke er en del af kædens egen pynt. 

“Der er god tradition for at kunne købe ind til Halloween, når det nærmer sig, men lige netop i denne butik skruede personalet nok en tand for meget på uhyggen, da de valgte at pynte op med en af de Spot-varer, der er beregnet til salg og ikke butiksindretning,” forklarer Martin Hasgard.

Zombien er ikke længere at finde som pynt i Netto-butikken. Kæden ønsker ikke at fortælle, hvilken konkret butik, der var tale om.