Mor til 4 ville hjælpe ved ulykke - Det endte fatalt

Foto: Shutterstock.com

Ana Kincart ville hjælpe da hun passerede en bilulykke, desværre endte det med at have fatale konsekvenser for hende.

Ana Kincart var sygeplejerske og mor til fire, var på vej på arbejde i Lawrenceburg i Indiana, da hun pludselig overværede en ulykke. Da hun stoppede for at hjælpe chaufføren i den forulykkede bil, endte hun selv med at blive dræbt, det skriver Dailystar.co.uk. 

Læs også

Nu melder Søren Brostrøm ud

Ana tilkaldte hjælp og blev på stedet, for at hun kunne afgive forklaring til politiet når de ankom. Pludselig kører en bil ind i den forulykkede bil, så Ana og endnu en person på stedet bliver ramt. Begge blev dræbt i ulykken.

Familie i stor sorg

Anas efterlader sig sin mand Donnie og fire børn. Hendes familie beskriver hende som “en kærlig og uselvisk sygeplejerske”. Hendes stedfar skriver blandt andet på sociale medier “Vores hjerter er revet ud”. 

Der er blevet oprettet en støtteside for hendes efterladte familie, her skriver hendes børn en hjerteskærende besked om deres mor:

“Vores mor Ana Marie Kincart var en engel på jorden, Guds gave til os alle - og nu er hun hans. Hun rørte ved enhver persons liv, som hun var en del af. Uanset godt eller skidt, så var hun der. Nu vil der for altid være et hul i vores familie, der hvor hendes liv engang skinnede.”

Læs også

Ekspert afslører hemmeligt trick: Sådan tørrer du tøj på ingen tid uden tørretumbler

 

 

 

Dagens Gossip