Morten Kjeldgaard med trist meddelelse: Har danset allersidste dans

Skrevet af Sarah S

03/07/2023
Vild med Dans sæson 19 på TV 2, show nr. 5. Diamanthandler Katerina Pitzner og professionel danser Morten Kjeldgaard. Fredag 7. oktober 2022. Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix
Vild med Dans sæson 19 på TV 2, show nr. 5. Diamanthandler Katerina Pitzner og professionel danser Morten Kjeldgaard. Fredag 7. oktober 2022. Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix
"Det er uden tvivl noget, jeg kommer til at savne enormt meget, og vil tænke tilbage på som noget helt specielt," lyder det fra Morten Kjeldgaard.

Dagens topnyheder

Med et stort smil og sprudlende energi, har Morten Kjeldgaard danset sig ind i danskernes hjerter siden hans debut i det populære underholdningsprogram ‘Vild med dans’ i 2006.

Men han har igennem årene ikke kun delt danseglæden med seerne og hans respektive partnere. De almene danskere har nemlig også selv kunne få lov til at vrikke hofterne og bevæge fødderne i den 38-åroge dansers selskab.

Eller, det har de tidligere kunne. Nu er det nemlig slut.

For udover hans tid i TV 2-programmets blændende lys, så har han adskillige somre også undervist som danseinstruktør under solens palmer på ferieresortet Marbella Fitness Camp. Her har han igennem årene fået fint selskab med andre ‘Vild med dans’-kolleger som Camilla Dalsgaard og Michael Olesen.

Men denne sommer bliver den sidste for Kjeldgaard. Det offentliggør han selv på hans offentlige Instagram-profil.

Kommer til at savne det

"Efter mange års undervisning og sjove oplevelser her på Marbella Fitness Camp, er det nu snart blevet tid til den allersidste dans. Jeg nyder de sidste dage, inden jeg tager hjem på torsdag, da dette er min sidste omgang. Det er uden tvivl noget, jeg kommer til at savne enormt meget, og vil tænke tilbage på som noget helt specielt" lyder ordene fra den rutinerede entertainer, og fortsætter.

"TAK for alle jer, der har været en del af så mange gode oplevelser her på @marbellafitnesscamp. Wauw hvor har jeg mødt mange fantastiske mennesker. Jeg glæder mig til alt det nye og spændende, og glæder mig til at dele det hele med jer. Jeg tror på det hele bliver helt magisk," skriver han i sit opslag.

Om hvorvidt Kjeldgaard også stiller danseskoene på hylden i ‘Vild med dans’-regi, vides endnu ikke endnu. Man kan håbe at han bliver i programmet, så han kan vinde programmet endnu engang, så hans trofæ på hylden efter sejren i 2016 med bokseren Sarah Mahfoud, kan så selskab.