Naboer klager over swingerklub: Sexglade gæster overnatter i campingvogne

Skrevet af Nicolai Busekist

06/11/2020
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sexglade gæster, der er for udmattede efter eskapaderne i klubben, overnatter i massevis af campingvogne. Det er naboerne trætte af.

Dagens topnyheder

Tucan Night Club i Almind ved Kolding er en populær swingerklub. Faktisk er den så populær, at mange af gæsterne overnatter i swingerklubben. Eller nærmere i campingvogne ved siden af selve klubben.

Swingerklubbens ejere har nemlig besluttet at stille 20 campingvogne til rådighed, med henblik på at skabe de bedste forhold for de sexglade gæster, der besøger klubben.

De mange campingvogne er dog ikke velsete på Møsvråvej. En række naboer har nemlig valgt at klage til kommunen over de mange campingvogne. Det skriver JydskeVestkysten.

Afgørelse truffet

Kolding Kommune har truffet en afgørelsen i sagen. I et notat skriver kommunen, at alle 20 campingvogne skal fjernes fra grunden.

"Det er vurderet, at uanset hvor og hvordan campingvognene placeres, vil det fremstå som et stort udendørs oplag, der er i strid med de hensyn, der skal tages i områder udpeget som bevaringsværdigt landskab," skriver Kolding Kommunes By- og Udviklingsforvaltning i deres notat. Det skriver JydskeVestkysten, som også har snakket med Mie Nielsen, der ejer Tucan Night Club.

Mie Nielsen fortæller til JydskeVestkysten, at hun er overrasket over kommunens afgørelse i sagen:

"Vi har tidligere i forløbet forsøgt at få et møde sat op med borgmesteren, for vi vil gerne gøre det her til en politisk sag. Men så kom corona og nedlukningen, og vi kom aldrig længere," fortæller hun.

Ligeledes understreger Mie Nielsen også overfor JydskeVestkysten, at hun og hendes mand Torben, som hun driver Tucan Night Club, har intentioner om at klage til både Planklagenævnet og til politikerne over kommunens afgørelse.

Tucan Night Club er en af de mest populære swingerklubber i Danmark. Faktisk er den så populær, at den trækker gæster langvejs fra, da den er kendt i hele Europa.