Næsten alle bruger det hver dag: Put det i en gryde med vand og bagepulver, og se så magien ske

Emil Martesen

2 uger siden

|

07/07/2024
Nyheder
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Når du ser hvad der sker, så vil du gøre det samme.

Dagens topnyheder

Viskestykker er en uundværlig del af ethvert køkken, men de bliver hurtigt beskidte og tiltrækker pletter og fedt. Deres alsidige anvendelser gør dem til et hyppigt redskab i huset, hvilket betyder, at de kan opsamle snavs i en rasende fart. 

Og for at bevare hygiejnen i dit køkken er det vigtigt at holde dine viskestykker rene og friske. 

Men selvom det til tider kan være yderst problematisk at gøre dem rene, så er der heldigvis nogle smarte tricks, som folk har opdaget, og som gør det muligt at fjerne snavs på ingen tid - det kræver blot lidt organisering og et par minutter. 

Det løfte en video på den populære platform TikTok sløret for. Hun har delt nogle enkle retningslinjer, der er gået viralt med næsten en million visninger på blot få dage. 

Og det forstår man skam godt, for disse tips vil hjælpe dig med at fjerne selv det mest indlejrede snavs fra dine viskestykker. 

Første skridt er at lægge dine viskestykker i blød i en gryde med vand, hvor de kan ligge fladt og være helt nedsænket. Derefter skal du drysse en teskefuld bagepulver ovenpå dem. 

Brug en træske til at røre blandingen rundt, så bagepulveret når alle folder og hjørner af hver enkelt viskestykke. 

Kog nu viskestykkerne i gryden i tyve minutter. Efter kogningen skal du skylle dem i hånden under rindende vand i vasken - sørg for at beskytte dine hænder med handsker, hvis nødvendigt. 

Og ved at følge disse enkle trin kan du nyde rene og friske viskestykker i dit køkken. Så glem ikke at give dine viskestykker den opmærksomhed, de fortjener, og hold dem i perfekt stand til at udføre deres mange opgaver i køkkenet.

Du kan se den populære video herunder: