Næsten alle efterlades i chok, når de ser faren vælge hunden over sønnen: Når folk ser videoen, forstår de straks hvorfor

Skrevet af Emil Martesen

06/07/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Folk taber kæben, når de lader øjnene hvile ned over videoen.

Dagens topnyheder

En hjertevarmende video på den populære platform TikTok, delt af brugeren Luz Elena, tager i skrivende stund verden med storm. 

Men det forstår man skam godt, når man lader øjnene hvile ned over videoen. 

Videoen, som du iøvrigt kan se i bunden af artiklen, viser en far, der går ned ad gaden med sin lille søn ved hånden, samtidig med at han bærer en grå Pit Bull i sine arme. 

Og videoen, med titlen ‘Kærlighed til dyr: Når hunden er en prioritet over barnet’, har været startskuddet til en diskussion om, hvorvidt faderen havde ret eller forkert i at bære hunden i stedet for barnet. 

I videoen kan man se drengens mor gå bag dem og trække en trehjulet cykel, der bærer en stor kasse. Nogle af brugerne har humoristisk kommenteret, at drengen blev ‘tvunget’ til at gå, fordi hans mor ‘havde stjålet’ hans cykel. 

Andre række brugere lagde ikke skjul på deres alternative forklaringer på, hvorfor faderen bar sin store hund i sine arme: 

“Det er faktisk super sødt. Fortovet er sandsynligvis alt for varmt for hundens poter, så han bærer den”. 

Men det stopper ikke her. 

De fleste af kommentarerne var nemlig rosende over for faderen. Mange skrev, at han udviste stor kærlighed, ansvar og omsorg: 

“Han viser stor empati og ansvar over for sit kæledyr og sin søn ved at tage ham i hånden. Tusind taknemmeligheder," skrev en bruger, mens en anden tilføjede: 

“Fantastisk far. Jeg ville have gjort det samme. Barnet har sko på, men hunden har ikke. Det ser også ud til at være varmt. Desuden var hans mor til stede, så måske ønskede han at gå”. 

Indtil videre er den rørende video blevet set svimlende 5 millioner gange. 

Det er opmuntrende at se, hvor medfølende visse mennesker kan være over for dyr og deres trivsel. 

Og denne video har tydeligt vist, at der er en stærk forståelse for at tage sig af vores pelsede venner og sikre deres komfort og velbefindende.

Du kan se videoen herunder: