Næsten alle har det i køkkenet: En uerstattelig perle i vaskemaskinen

08/06/2023 12:03

Emil Martesen

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det er guld værd i vaskemaskinen.

Mest læste i dag

Vaskemaskinen er næsten et fast inventar i alle hjem. 

Og det forstår man skam godt. 

Man må i den grad sige, at vaskemaskinen giver pote i alle hjem, når den får tøjet til at dufte frisk igen. 

Men for at den kan opretholde de fantastiske resultater, så skal maskinen indimellem igennem en større rengøring. Faktisk anbefales det, at maskinen gennemgår en større rengøring hver måned. 

Og selvom folk ofte ender med at trække i arbejdstøjet, så har en ny smart metode nemlig set dagens lys. 

Det løfter brugeren Carolina McCauley sløret for på den populære platform TikTok. 

Her deler hun ud af sit hemmelige trick, der blot kræver bagepulver og eddike, som næsten alle i forvejen har liggende i køkkenet. 

Brugeren afslører, hvordan hun dypper tøjet i eddike og placerer det i samlingen på en frontbetjent vaskemaskine. 

Derefter tilføjer hun bagepulver til maskinens tromle, og mere eddike hældes i vaskemiddelsbeholderen. Med et enkelt tryk på startknappen kan du nu nyde en dyb rengøring af din vaskemaskine. 

Og mens eddike og bagepulver er fantastiske til at fjerne lugt og holde tromlen ren, skal du dog være forsigtig med at bruge eddike direkte på gummipakninger, da det kan beskadige dem over tid.

Hvis du har gummislanger og pakninger, anbefales det at bruge blegemiddel i stedet. For vaskemaskiner med en selvrensende cyklus kan du blot tilføje blegemiddel og køre cyklussen. 

Så glem alt om dårlig lugt, når du vasker dit tøj, og prøv dette fantastiske TikTok-trick for at få din vaskemaskine til at skinne og dit tøj til at dufte vidunderligt. Det er en simpel og effektiv måde at bevare renheden og friskheden af ​​dit vasketøj på.