Nana kan ikke få armene ned: Skete lige midt i Bilka

08/08/2023 12:11

Sarah S

Nyheder
Nana kunne slet ikke samle sig efterfølgende.

Mest læste i dag

I løbet af de seneste to måneder har Nana og Frederik Ritz Krarup dedikeret sig intenst til at skaffe penge til en vital operation i USA til deres datter Hailey, som blev født med en karmisdannelse, også kendt som en venøs malformation. Anstrengelserne har vist sig at være frugtbare, da indsamlingen endelig nåede det målsatte beløb på 1,2 millioner danske kroner i søndags – nøjagtigt det beløb, der kræves for operationen i USA.

For den lille Hailey repræsenterer dette en banebrydende mulighed for at fjerne den malformation, der vokser i hendes luftrør og på længere sigt potentielt kunne have sat hendes evne til at trække vejret i fare. Det skriver TV 2.

På et socialt medie som Instagram delte Nana Ritz Krarup sin glæde og taknemmelighed over den overvældende støtte, som hun og familien har modtaget i løbet af de seneste måneder. Med mere end 9.000 følgere har hun løbende holdt dem opdateret om hele forløbet.

Du kan se det glædelige opslag fra Nana nederst i artiklen.

Dybt taknemmelig

Nana indleder sit opslag med at beskrive det følelsesmæssige øjeblik, hvor hun modtog en besked fra Frederik midt i Bilka, som meddelte, at målet var nået. "Min første reaktion var: 'Skal vi så handle ind til en fest?' Men i sidste ende købte vi intet. Bilka på en søndag. Vi var ikke de eneste, og jeg var nærmest i chok efter den besked," skriver hun.

I det samme opslag udtrykker hun sin dybfølte taknemmelighed over for alle dem, der har bidraget økonomisk og dermed har gjort det muligt for Hailey at gennemgå den livsvigtige operation. "Indsamlingen begyndte den 1. juni, og det er simpelthen fantastisk, hvor meget der er blevet samlet ind i løbet af de seneste to måneder. Jeg kan snart ikke engang huske, hvad der er sket i den periode. Men det er en enorm sejr, som vi kan fejre i dag," fortsætter hun.

Samtidig deler hun også sin personlige refleksion over at modtage hjælp fra andre, især dem de kender. Nana tilføjer, "Jeg har stadig svært ved at acceptere penge fra andre, især mennesker vi kender. Men om 11 dage tager vi til New York, hvor Hailey skal igennem sin første operation, og det er muligt takket være jer alle."

Den afgørende operation, som vil blive udført af en amerikansk læge, er planlagt til den 22. august. Selvom målet med at skaffe pengene er nået, begynder familien at mærke på de følelsesmæssige udfordringer, der ligger foran dem. Den lille Hailey skal snart gennemgå en omfattende operation på den anden side af Atlanterhavet.

"Når vi tænker over, hvad der venter os, har vi ikke rigtig haft tid til at forholde os til det. Det er overvældende at tænke på, hvad vi skal igennem," fortæller Nana Ritz Krarup, mens hun reflekterer over forløbet, der har været fyldt med en overvældende mængde kærlighed og støtte fra både nær og fjern.