De israelske vælgere kunne lide, hvad de så, da de fulgte deres premierminister, Benjamin Netanyahu, tale om Irans atomprogram i den amerikanske kongres i Washington.
En meningsmåling onsdag - dagen efter talen i den amerikanske forbundshovedstad - giver Netanyahu en lille fremgang, men han ligger stadig side om side med sin førende rival op til parlamentsvalget 17. marts.
Tv-kanalen Channel 10 har offentliggjort en måling, der giver Netanyahus højrenationale Likud-parti 23 ud af parlamentets 120 pladser.
Det er to pladser mere end ved en måling for en uge siden.
Tv-stationen Channel 2's måling giver også Likud 23 mandater, og det er et enkelt mandat mere end i kanalens måling fra sidste uge.
Det er dog fortsat lidt mindre end rivalen Isaac Herzogs koalition, der er samlet i centrumvenstrelisten Den Zionistiske Union.
Andre målinger siger, at mellem 44 og 47 procent af vælgerne foretrækker Netanyahu som premierminister, mens blot 28 til 35 procent ønsker Herzog.
I israelsk politik skal der tælles til 61 for at få et flertal, og det betyder, at de store partier efter valget skal hen og forhandle med en stribe religiøse og nationale partier, ligesom der også er venstreorienterede lister og en liste for arabiske israelere.
Den arabiske liste ligger til at blive tredje størst med 13 mandater, skriver netavisen ynetnews.com.
Netavisen skriver også, at 25 procent af vælgerne synes bedre om Netanyahu efter hans tale i USA, mens 43 procent siger, at talen ikke har ændret deres opfattelse af Netanyahu.
Talen var omstridt, fordi Netanyahu var inviteret til at tale af det republikanske flertal i Kongressen uden om Det Hvide Hus.
Således afviste præsident Barack Obama at mødes med Netanyahu.
Den israelske regeringschef advarede i sin tale USA og de øvrige stormagter mod at indgå en aftale med Iran om det iranske atomprogram.
Iran er ikke til at stole på, sagde Netanyahu, der mener, at Iran vil have atomvåben uanset hvad, og at det vil være en trussel mod Israels eksistens.
Obama mener derimod, at omverdenen skal arbejde på at få lavet en aftale, der forhindrer Iran i at udvikle atomvåben.
Iran siger selv, at landets atomprogram udelukkende har fredelige formål.
/ritzau/Reuters