Nick betalte 45 kroner for lækker sandwich på fly: Blev chokeret, da han tog en bid

Skrevet af Henrik R

109 uger siden

|

17/04/2022
Foto: Privat
Foto: Privat
Flymad er sjældent det mest appetitlige, men når man betaler knap 50 kroner for en sandwich, så forventer man at få mere end blot et salatblad og en klat margarine.

Dagens topnyheder

Hvis man jævnligt har været ude for at benytte sig af et fly som transportmiddel, så ved man også, at maden ombord ikke nødvendigvis er i Michelin-kategorien, og måske ikke engang i nærheden af kantinen i den lokale sportshal.

Der er dog grænser for, hvad man bør acceptere, når man er ude at flyve, og for Nick Mosley nåede han den grænse, da han fløj med Jetstar Airways og fik en sandwich, som et spædbarn kunne have lavet bedre.

Nick Mosley fløj fra Bali til Australien med selskabet, og han tænkte, at han gerne ville forkæle sig selv med en Deli Trio-sandwich til den nette sum af 45 kroner. Sandwichen er en tredobbelt sandwich, der både indeholder æg, mayonnaise, flødeost med rød peber, samt en lækker omgang tun.

Sådan skulle den lækre sandwich have set ud. Foto: Jetstar

Det får en sandwich fra tanken til at minde om en gastronomisk oplevelse

Efter at Nick havde taget den første bid, synes han dog, at der var noget besynderligt ved situationen, så han valgte at åbne sin sandwich. Til hans store overraskelse, fandt hans en sandwich, der stort set ikke havde noget fyld. Et halvt salatblad ovenpå en slatten omgang æg og lidt margarine, var det, som Nick kunne sætte tænderne i og havde betalt 45 kroner for.

”Jeg havde virkelig lyst til en sandwich, og da jeg har spist mange sandwicher i mit liv, havde jeg slet ikke tænkt på, at jeg skulle løfte brødet for at se indholdet,” fortæller han til Daily Mail inden han fortsætter:

”Men efter den første mundfuld, der var en omgang vådt brød og margarine, var jeg nødt til at kigge,” lyder det fra den skuffede mand.

Nick mener på ingen måde, at det er fair, at han skulle betale 45 kroner for sådan et produkt, og han mener, at sandwichen på flyet giver et langt bedre ry til de sandwicher, man køber på en tankstation.

”Jeg betalte for det, så der er virkelig ingen undskyldning for at servere et utilstrækkeligt produkt. Det var en kæmpe skuffelse, og det fik en tankstations-sandwich til at minde om en gastronomisk oplevelse,” slutter han.

Sådan var resultat af den sandwich, som Nick Mosley havde bestilt.

Historien melder ikke noget ud om hvorvidt Nick Mosley fik refunderet købet af sin sandwich, eller om han blev tilbudt endnu en lækker gourmet-sandwich på flyet, men flyselskabet har selv været på banen, og en talsmand fortæller, at de godt kan forstå skuffelsen.

”Vi beklager den usædvanlige mangel på fyld i Mr. Mosleys sandwich, og vi forstår udmærket, at den ikke opfyldte hans forventninger,”

”Det er usædvanligt. Vi har givet informationer videre til restauratøren,” slutter selskabet ifølge Daily Mail.